Extrajobba på Pite Havsbad! 35 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vi söker just nu personal för extra-arbete inom restaurang på Pite Havsbad. Är du en person med mycket vilja, driv och engagemang? Då har vi jobbet för dig.

– Disken
– Snabbmat, grill, servis
– Badvakt
– Café och försäljning

Arbetsuppgifterna består av jobb på flera av Pite Havsbads områden, främst inne i bad-delen. För att passa in för jobbet ska du vara flexibel, engagerad och prestigelös. Det är även viktigt att du möter kunderna på ett förtroendegivande sätt. Du är en viktig bit i kedjan inom havsbadet som bidrar till att kunden får ett gott helhetsintryck under sitt besök. Du arbetar för att kunden ska få en så bra upplevelse som möjligt.

Då många funktioner på havsbadet har öppet kvällar och helger så kommer du ha varierande arbetstider. Kvälls- och helgtjänstgöring ingår.

Din profil

Vi söker dig som är social, mogen och engagerad. Det är viktigt att du är självgående, serviceinriktad och tycker om när det är fart och fläkt. Du ska känna dig trygg i en roll där du tilldelas mycket ansvar och där det krävs att du har överblick över den situation som råder. Du ska vara simkunnig och ha erfarenhet från livräddning i vatten. Det är meriterande om du innehar en uppdaterad HLR-utbildning, extra meriterande är om du innehar D-HLR. Utbildning kommer även att ges under introduktionen på Pite Havsbad. Det är även meriterande med erfarenhet från snabbmatsrestauranger eller café. Du ska vara en person med gästen i fokus och du ska vara en lagspelare.

Är du den vi söker?

Vi på StudentConsulting genomför löpande intervjuer och urval, så tveka inte att söka redan idag!

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Antal tjänster

6

Adress

StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 6
Län/Ort:
Adress: StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå
Senaste dag: 2019-01-21
AMS-ID: 8072041

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.