Fasighetsskötare (vikariat) 7 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med såväl bostadsrättsföreningar och företag som offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 700 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Välkommen!

Fastighetsskötare till Riksbyggen i Luleå

Som fastighetsskötare hos Riksbyggen kommer du att vara en av dem som arbetar närmast kund. Arbetet är omväxlande och socialt. Du kommer att arbeta både i grupp och självständigt, du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. Tjänsten är på heltid med placering i Luleå.

Vad ska du göra?

Som fastighetsskötare, kommer du att utföra veckotillsyn med arbetsuppgifter så som tillsyn och skötsel, lampbyten, mätaravläsningar, skräp och pappersplockning samt kontroll av olika undercentraler. Under sommarsäsong, kan viss skötsel av grönytor förekomma och under vintersäsong blir det en hel del snöskottning. Tjänsten innebär kvälls- & helgtjänstgöring under vintersäsong.

Datorn är ett naturligt inslag i arbetet för alla Riksbyggen anställda och alla service och arbetsorders hanteras via våra mobila enheter.

Vem är du?

Vi söker dig som har förmågan att se och möta våra kunders behov – du vill vara med och skapa en bra boendemiljö. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha jobbat som fastighetsskötare. Du är lyhörd för våra kunders behov och kan identifiera eventuella fel och förbättringar på ett tidigt stadie. I rollen som fastighetskötare är det viktigt att du har egen initiativförmåga och kan planera och lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt.

Tjänsten kräver B körkort. Tjänsten är ett vikariat.

Viss datakunskap är ett krav, då du dagligen kommer att använda både dator och mobilenhet i ditt arbete.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast 21 december 2018. Vi behandlar ansökningarna löpande, så ansök redan idag!

Vid frågor kontakta Tomas Berg, arbetsledare, 0920-23 60 23.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Antal tjänster

1

Adress

Riksbyggen, ., 97236 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Riksbyggen, ., 97236 Luleå
Senaste dag: 2018-12-21
AMS-ID: 8053778

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.