Fastighetsingenjör 27 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Verksamhetsbeskrivning

BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer – vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Fastighetsingenjör

BillerudKorsnäs tillverkar ca 320 000 ton massa årligen i produktionsanläggningen i Karlsborg. Verksamheten är i snabb utveckling för att möta marknadens ökade efterfrågan på våra produkter.
Till vår underhållsavdelning, som bedriver ett kostnadseffektivt planerat underhåll med mål att nå världsklass och med säkerheten och miljön i fokus, söker vi nu en Fastighetsingenjör.

Om tjänsten

Som fastighetsingenjör på Karlsborg är du specialist och har ansvaret för att optimera fastigheterna och dess tekniska system. Det innebär att utveckla drift- och underhållsverksamheten och att tillsammans med teamet ansvara för upphandlingar som berör fastigheterna. Du arbetar i en många gånger fastighetstekniskt komplicerad miljö med stor utvecklingspotential där din insats är central för verksamhetens gemensamma mål.

I rollen ingår även

Förstå och hantera el, vatten, styr & regler, värme/kyla, ventilation och andra system som kan hänföras till fastigheten.
Ansvar för att upprätthålla ritningsarkiv och fastighetsdokumentation.
Förstå sambanden mellan byggnadens användning, konstruktion och ekonomi.
Ha kunskap om lagar och regler gällande bl.a. upphandling, byggarbetsmiljö samt om fastighetsägarens ansvar.
Budgetering, investeringskalkylering, nyckeltal, taxor och avgifter.
Tjänsten är en tillsvidare anställning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är ingenjör inom bygg eller fastighet alternativt har flerårig dokumenterad erfarenhet av beskrivna arbetsuppgifter.

Personliga egenskaper

I rollen som fastighetsingenjör förväntas du självständigt och noggrant driva dina arbetsuppgifter i samtliga faser såsom planering, projektering och utförande. Tjänsten kräver att du är lyhörd, drivande och har en god kommunikativ förmåga. Du trivs också med att samarbeta och skapa relationer.
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning bidrar med till verksamheten och välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Antal tjänster

1

Adress

BillerudKorsnäs Sweden AB Karlsborgsbruk, , 95283 KARLSBORGSVERKEN

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: BillerudKorsnäs Sweden AB Karlsborgsbruk, , 95283 KARLSBORGSVERKEN
Senaste dag: 2018-07-31
AMS-ID: 0018-363696

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.