Financial Controller 7 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Ekonomiansvarig/Controller
Ekonomiansvarig/Controller

Det irländska företaget John Sisk & Son, söker en Ekonomiansvarig/Controller till ett stort projekt för en av deras kunder i Luleå. Anställningen är på minst två år men med goda möjligheter för rätt person att inleda en spännande karriär i ett stort internationellt bolag.

Befattningen som Ekonomiansvarig/Controller innebär ett ansvar för den ekonomiska redovisningen av projektet. Personen skall leda arbetet inom ekonomi, administration, analys och kontroll av verksamheten. Arbetet ställer höga krav på att förstå och implementera redovisningsprinciper, processer och regelverk, bidra med analys av verksamhetsutveckling samt göra relevanta riskbedömningar och ha mycket god samarbetsförmåga. Befattningen rapporterar till Finance Director som sitter på Irland och platschefen som kommer finnas i Luleå.
Omfattning: Heltid

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig med en ekonomisk utbildning på högskole- eller universitetsnivå och med arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du behärskar Excel och övriga delar inom Officepaketet mycket bra och uttrycker dig obehindrat i tal och skrift, både på svenska och engelska. Vidare har du goda kunskaper i arbete med månads- och årsbokslut och det är av stor vikt att du tycker om att arbeta både utifrån ett helhetsperspektiv och på detaljnivå. Personliga egenskaper för tjänsten är att du är ansvarstagande, strukturerad, god affärsmässighet, resultatorienterad, bra på att kommunicera och relationsbyggande.

I denna roll får du möjlighet att vara med och påverka och ta fram arbetsprocesser då allt inte finns på plats. En förutsättning för att lyckas i rollen är att du trivs med att arbeta självständigt.

John Sisk & Son Sverige AB är systerbolag till John Sisk & Son (Holdings) Limited. Webbsida är www.sisk.ie [ http://www.sisk.ie/ ]. John Sisk är ett av Irlands främsta byggföretag bildat 1859 och har en årlig global omsättning på över 1 miljard euros.

Sista ansökningsdag: 2018-04-25, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering samarbetar John Sisk & Son med Randstad. Vid frågor om tjänsten eller själva ansökningsprocessen vänligen kontakta Rekryteringskonsult Daniel Kalén, 076-851 42 48, daniel.kalen@randstad.se

Antal tjänster

1

Adress

Randstad AB, Stationsgatan 36, 97232 LULEÅ

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Randstad AB, Stationsgatan 36, 97232 LULEÅ
Senaste dag: 2018-04-26
AMS-ID: 7669295

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.