Finsktalande kundservicemedarbetare till Stockholm 25 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Företaget växer så det knakar och vi söker nu efter en tvåspråkig medarbetare till vår kundserviceavdelning som behärskar både svenska och finska.

Vi är ett företag som jobbar med prenumerationer av olika konsumentartiklar mot privatpersoner i Sverige och Finland, så som eltandborstar, rakhyvlar och kosttillskott.Du förväntas att genom bästa möjliga service lösa kundens frågor och problem, hantera produkt-, faktura- och avtalsfrågor samt genomföra merförsäljning viamejl och telefon. Just merförsäljning är en stor del av arbetet då vi villvända de kunder som vill säga upp sina avtal.

Vår lilla men starkakundserviceavdelning består i dagsläget bara av två personer, och vi behöver nu en till ambitiös och lojal person att växa med.Detta innebär stort ansvar där du såklart har stort inflytande i allt som rör vår kundservice och mer därtill.

Utöver vanliga kundserviceuppgifter så har vi även returhantering. För den intresserade kan det även bli aktuellt att ansvara över våra sociala medier. Kortfattat så är det en rätt så varierande arbetsdag jämfört med de flesta andra kundservicejobb.

Kanske har du jobbat med telefonförsäljning men känner att du vill ta ett steg mot kundservice utan att släppa försäljningen helt? Kanske har du precis tagit studenten?Din erfarenhet har egentligen ingen större betydelse, men det är såklart av vikt att du inte har något emot att prata med människor i telefon samt inte är rädd för försäljning. Det viktigaste är givetvis attdu vill utvecklas och har rätt inställning!

Arbetstider

Vardagar 8-17

Lön

Fast lön + provision.

Plats

Stockholm, S:t Eriksplan

Anställningsform

Provanställning 6 månader som övergår i tillsvidareanställning

Vi ser fram emot att berätta mer om oss!

Antal tjänster

1

Adress

Scandinavian Good Business AB, Sankt Eriksplan, 11320 Stockholm

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Scandinavian Good Business AB, Sankt Eriksplan, 11320 Stockholm
Senaste dag: 2019-08-24
AMS-ID: 8183924

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.