FMV söker ekonom till driftstyrningsfunktionen i Boden 3 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Har du examen inom ekonomi? Vill du arbeta i avancerade ekonomisystem och verka för att Försvarets materielsystem optimeras avseende tillgänglighet, teknisk förmåga, taktisk anpassning samt ekonomi under säkerställande av föreskriven driftsäkerhet. Har du förmåga att samarbeta med andra och bidra med kloka och balanserade synpunkter för att nå uppsatta mål? Då är detta en spännande utmaning för dig!

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Avdelningen Markmateriel inom verksamhetsområde Anskaffning och Logistik har som uppgift att tillhandahålla försvarslogistik för Försvarsmaktens markstridsförmåga.

Ditt arbete som ekonom

Som ekonom medverkar du i driftstyrningsfunktionens verksamhet och bidrar till genomförande av detsamma. Inom ramen för tilldelade uppgifter ska ekonomen medverka och arbeta för att informationen i enhetens ekonomisystem ska innehålla hög kvalitet inom bl a ekonomi, prognoser och annan information som berör verksamheten.

Arbetsuppgifterna innebär att

• medverka och stödja vid planering och budgetering av materielunderhållsekonomi
• bearbeta, sammanställa, analysera och kontrollera ekonomiskt underlag
• medverka och stödja vid löpande ekonomisk rapportering
• medverka i att processerna iniom ekonomiområdet följs och att Försvarets ekonomimodell efterlevs
• bevaka ekonomiområdet internt och externt i samverkan med andra ekonomer på FMV
• ekonomiskt administrativa arbetsuppgifter kopplat till driftstyrningen, t ex fakturering/omföringar, administrering av beställningar och ordrar

Tjänsten är placerad i Boden.

Resor inom Sverige ingår i tjänsten. 

Våra förväntningar på dig

Vi söker dig som har högskoleexamen i ekonomi, och har minst ett års erfarenhet av att arbeta med materielunderhållsekonomi inom FMV/FM. Det är ett krav att du ska ha erfarenhet av att bearbeta, sammanställa och analysera ekonomiska underlag i system PRIO/SAP. Du ska också ha erfarenhet av att arbeta i andra ekonomiska stödsystem och vara van vid ett processorienterat arbetssätt. 

Vi ser också att du har goda kunskarper i MS Office, samt har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Meriterande är kunskap om FMV DS arbetssätt och rutiner.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter att du har god samarbetsförmåga, lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du visar gott omdöme vid uttalanden, agerande och beslut samt gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Samtidigt som du har förmåga att fungera väl i en arbetsgrupp så är du självgående och tar ansvar för din uppgift. Vidare är du strukturerad, kvalitetsmedveten och trivs med att arbeta efter uppsatta mål.

Du måste vara svensk medborgare, ha körkort och vara, eller bli, godkänd i säkerhetsprövning för att få jobba hos oss. Provtjänstgöring tillämpas.

Låter det intressant?

Du söker tjänsten via FMV:s hemsida http://www.fmv.se/Jobba hos oss/Lediga jobb genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg.

Vid frågor ber vi dig kontakta Thomas Pantzar (funktionsföreträdare Driftstyrningen) eller Stefan Larsson (Chef AL Mark Stab ) på telefon 08-782 4000.

Våra fackliga företrädare är Anna-Karin Persson (Saco-S), Leif Jansson (OFR/S), Lars Unnerfelt (OFR/O) och Peter Andersson (Seko). Alla nås på telefon 08-782 4000.

Sista ansökningsdag är 2018-03-26

Varmt välkommen med din ansökan!

 

FMV hjälper till att försvara Sverige. Vi levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. FMV krigsplacerar anställda utifrån totalförsvarets behov. Vi tillämpar även provanställning. Läs mer på www.fmv.se

Antal tjänster

1

Adress

FMV, 11588 Stockholm, 96119 Boden

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

FMV

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: FMV, 11588 Stockholm, 96119 Boden
Senaste dag: 2018-03-26
AMS-ID: 7619702

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.