Fordonsförare vikariat 8 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Inom stadsbyggnadsförvaltningens avdelning Drift och underhåll ingår sektionerna Park, Gata, Lokalvård, Bygg och teknik samt Teknisk service. Sektionen Teknisk service omfattar verksamheterna Förråd, Transportcentral, Verkstad, Klottersanering och Fordonsadministration. Transportcentralen samordnar entreprenad- och transporttjänster till kommunens verksamheter. Vi hjälper bland annat Gata med sandning, plogning och sopning, Park att frakta blommor och material, Vatten & Avlopp med slam- och spolsugning och mycket annat.

ARBETSUPPGIFTER

Som fordonsförare vid transportverksamheten på Stadsbyggnadsförvaltningen kommer du att jobba med lastbils- och hjullastarkörning/ redskapsbärare. Du kommer till stor del att arbeta självständigt ibland tillsammans med andra yrkesgrupper.

Arbetsuppgifterna varierar med årstiderna, uppdragen utförs till stor del åt Stadsbyggnadsförvaltningen sektioner Gata, Park och evenemang samt VA-avdelningen. Förekommande arbetsuppgifter kan vara, arbete med fordonsmonterad kran, sopning, vattning, klippning, justering, plogning, materialtransporter mm. I första hand körning med redskapsbärare.

I tjänsten ingår arbete under beredskap

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har B, BE, C samt CE-körkort, yrkesbevis för fordonsmonterad kran 18t/m, yrkesbevis för hjullastare och utbildning i Säkerhet på väg/Arbete på väg nivå 1 samt nivå 2, yrkeskompetensbevis för godstransporter samt erfarenhet som hjullastarförare.

Du är en initiativrik och engagerad maskinförare som gärna har några års erfarenhet inom yrket vilket är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en kvalitetsmedveten, flexibel och noggrann person som har lätt för att kommunicera med andra. Eftersom arbetet innebär en hel del kundkontakter bör du ha ett professionellt bemötande, vara serviceinriktad och ha god samarbetsförmåga. Du bör vara noggrann, problemlösande och självständig. Arbetet kräver att du är uthållig och har en god fysik och hälsa.

ÖVRIGT

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook – Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb

Antal tjänster

1

Adress

Luleå kommun, Stadsbyggnadsförvaltningen, Rådstugatan 11, 97185 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Luleå kommun, Stadsbyggnadsförvaltningen, Rådstugatan 11, 97185 Luleå
Senaste dag: 2018-08-15
AMS-ID: 7796701

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.