Fordonsmekaniker NDV 3 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Om företaget / verksamheten
LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte drygt 16 miljarder kronor 2016 och har cirka 4 200 anställda i 13 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Som fordonsmekaniker inom NDV i Kiruna kommer Du att ingå i ett arbetslag med utgångsplats truckverkstaden. Arbetsuppgifterna består till största delen av service och underhåll av fordonsparken i Kiruna och Svappavaara.

Dina kvalifikationer

Du är en initiativtagare som tycker om nya utmaningar och problemlösning. Du trivs lika bra med att jobba självständigt som i grupp. Du har en gymnasial utbildning, helst med fordonsteknisk inriktning eller motsvarande. Kunskaper i hydraulik och fordonselektronik är meriterande likväl som dokumenterad erfarenhet från reparation och underhåll av olika fordon. Arbetet kräver flexibilitet då omprioriteringar av arbetsuppgifterna är vanliga. Körkort B är ett krav, ytterligare behörigheter är meriterande.

Övrig information

Skiftform: Dagtid (skiftgång kan förekomma K2 OJ) För ytterligare information är du välkommen att kontakta produktionschef Jan Fjällborg 0980-71452 Välkommen med din ansökan via länken innehållande CV och personligt brev senast 2018-05-31, urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Antal tjänster

1

Adress

LKAB, , 98186 KIRUNA

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: LKAB, , 98186 KIRUNA
Senaste dag: 2018-05-31
AMS-ID: 0018-205569

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.