Fordonsreparatör till Truckverkstan Malmberget uj 13 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte drygt 16 miljarder kronor 2016 och har cirka 4 200 anställda i 13 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Gillar du att arbeta med problemlösning, stora maskiner och teknik? Vi söker en driven, engagerad och serviceinriktad fordonsreparatör till Malmberget (underjord) i vår unika gruvmiljö. I dina arbetsuppgifter ingår reparation och underhåll av olika mobila fordon i enlighet med verksamhetens planering. Som en del av arbetsuppgifterna ingår även brandbesiktning och kontroll/underhåll av släckutrustning på Gruvfordon. Eftersom arbetet förutsätter ständiga kundkontakter så är det av största vikt att du har god kommunikationsförmåga och ett gott bemötande. Du bidrar självfallet till ett bra arbetsklimat och är en naturlig problemlösare. Du brinner för att leverera med kundens behov i fokus både med hög kvalitet, punktligt och enligt underhållsplan.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning på gymnasienivå eller liknande, gärna kombinerad med traversutbildning, förarbevis på gaffeltruck och annan relevant erfarenhet etc. God datavana samt kännedom om allmänna skydds- och säkerhetsföreskrifter är av stor vikt. Körkort B är ett krav, Körkort C är meriterande. Arbetstid: Skift / D2+

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Intervjuer kommer ske löpande. Ytterligare information om tjänsten får du av Produktionschef Lars Köhler, Tel: 0970-76423 (Må-Fre 07:00-14:00).

Antal tjänster

1

Adress

LKAB Malmtrafik AB, Malmberget, Box 501, 98381 MALMBERGET

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: LKAB Malmtrafik AB, Malmberget, Box 501, 98381 MALMBERGET
Senaste dag: 2018-09-17
AMS-ID: 0018-433089

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.