Företagslots 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Haparanda är spännande. Vi har ett unikt samarbete med tvillingstaden Torneå vilket ger oss 32 000 invånare och gränslösa möjligheter. Här möts svenska och finska språken och kulturerna, gränshandeln, älven, havet och en livlig ström av människor.
Vi gillar våra medarbetare och värnar om en bra arbetsmiljö genom att erbjuda friskvårdssatsningar och en rökfri arbetstid. Du har goda möjligheter till utveckling och bra förmåner.    

Kommunledningsförvaltningen tar initiativ och driver kommunens strategiarbete, erbjuder medborgarna god service, driver en effektiv och ekonomisk förvaltning med en god personalpolitik, följer upp resultat och sammantaget stimulera till en offensiv utveckling. Kommunledningsförvaltningen har till uppgift att förverkliga de mål och inriktningar kommunstyrelsen har.

Arbetsuppgifter

Företagslotsen ger skräddarsydd, kostnadsfri service och rådgivning till företagare som avser att utveckla eller utöka sin näringslivsverksamhet i Haparanda.

Du stöttar företagen i arbetet med att ta fram underlag inför olika tillstånd eller ansökningsprocesser och arbetar under affärssekretess. Det kan exempelvis handla om arbete med affärsplaner, budget och finansiering.

Du är företagarnas ingång i kommunen och sammanför olika förvaltningar och myndigheter i servicen gentemot företagarna.

Du ingår i kommunledningsförvaltningens stab och är direkt underställd kommundirektören.

Kompetenskrav

Vi söker dig med en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Erfarenhet av att driva projekt och affärsutveckling är ett krav. Du är bra på att kommunicera, både skriftligt och muntligt. Du är även väl förtrogen med olika finansieringsformer.

Arbetet ställer krav på god samarbetsförmåga, flexibilitet, förmåga att snabbt sätta sig in i olika projekt och kunna bedöma affärsmöjligheter från olika branscher.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du ska ha lägst B-körkort.

Välkommen med din ansökan!

Antal tjänster

1

Adress

Kommunledningsförvaltningen, Staben, Torget 9, 95331 Haparanda

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Kommunledningsförvaltningen, Staben, Torget 9, 95331 Haparanda
Senaste dag: 2019-02-25
AMS-ID: 8151839

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.