Företagsrådgivare till Gällivare 5 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vi söker dig som vill ansvara för att göra det lättare och mer lönsamt för våra företagskunder, kring både företaget och privatekonomin. Med din kunskap, erfarenhet och din passion bidrar du till att skapa nöjda kunder.

Våra företagsrådgivare arbetar mycket nära länets företagare och känner väl till villkoren för företagande. Största delen av arbetstiden befinner du dig i möte med kunder, företrädelsevis ute hos företagen. I verksamhetsområdet finns många framgångsrika företag där våra rådgivare spelar en nyckelroll.

Vi söker en företagsrådgivare med placering i Gällivare som kommer att arbeta med företag i Gällivare kommun. Som företagsrådgivare har du ansvar för en egen kundstock och du arbetar med företagsanalyser, rådgivning, finansiering, placeringar och försäljning utifrån ett helhetsperspektiv för varje enskild kund. Du är lyhörd och social och har förmågan att skapa tillit och förtroende hos dina kunder.

Du har god erfarenhet av företagsaffärer och/eller företagsrådgivning. I ditt tidigare yrkesliv har du lärt dig vikten av nätverksbyggande för att nå framgång i affärer. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och dina personliga egenskaper är viktiga. Du har akademisk skolning med inriktning mot ekonomi eller annan likvärdig kompetens. Du rapporterar till Kontorschefen i Gällivare.

Arbetet kommer att innebära många möten med kunder, körkort och tillgång till egen bil är därför ett krav. Tjänsten är på heltid. Tillträde efter överenskommelse.

Antal tjänster

1

Adress

Sparbanken Nord, ,

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Sparbanken Nord, ,
Senaste dag: 2019-03-31
AMS-ID: 23178156

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.