Försäkringsrådgivare till Gjensidige i Luleå 10 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vi söker nu en driven, resultatinriktad och engagerad försäkringsrådgivare till Gjensidige i Luleå. Gjensidige har över 200 års erfarenhet av att försäkra liv, hälsa och egendom. Vill du vara delaktig i den resan? Ansök redan idag!

Rollen som försäkringsrådgivare innebär arbete via telefon för att ta kontakt med nya eller befintliga kunder för att sälja företagsförsäkringar. Du kommer ingå i ett team som tillsammans arbetar för Gjensidiges framtida utveckling.

I din roll som försäkringsrådgivare kommer du ha stor påverkan på organisationens resultat. För att lyckas väl i din roll kommer du att erbjudas kontinuerlig utveckling och utbildning, bra konkurrenskraftig fast lön och attraktiva provisionsmodeller.

Vi söker två försäkringsrådgivare med placering i Luleå. Tjänsterna är på heltid med arbetstider måndag – fredag 8-17.

Din profil

Vi söker både dig som vill ta dina första steg i karriären och dig som vill ta nästa steg i din karriär. Vi söker dig som är ambitiös och som trivs bäst av att prestera. Du gillar att arbeta självständigt, är social och vill alltid lämna ett gott intryck hos andra. Har du tidigare erfarenhet av försäljning eller försäkringsbranschen är det meriterande, men inte ett krav. Störst fokus kommer läggas på dina personliga egenskaper.

Urval och intervjuer sker löpande. Tillsättning sker så fort de rätta kandidaterna hittats. Passa på att ansöka redan idag! Rekryteringsprocessen sker via StudentConsulting. Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare: Mattias.meyer@studentconsulting.com

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Antal tjänster

2

Adress

StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 2
Län/Ort:
Adress: StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå
Senaste dag: 2018-11-13
AMS-ID: 7944517

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.