Försäkringsrådgivare till Gjensidige 4 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vi söker nu en driven, resultatinriktad och engagerad försäkringsrådgivare till Gjensidige i Luleå. Vi söker dig som vill ingå i ett team som tillsammans strävar mot att utvecklas. Vill du vara delaktig i denna resa? Skicka in din ansökan redan idag!

Som försäkringsrådgivare arbetar du via telefon med att ta kontakt med nya och befintliga kunder för att sälja företagsförsäkringar. I rollen som försäkringsrådgivare kommer du att på ett personligt sätt att bygga försäljning och skapa trygghet för Gjensidiges företagskunder. Arbetet innehåller därmed kommunikation i väldigt stor omfattning där du kan sätta din personliga prägel i varje samtal.

För att lyckas väl i din roll kommer du att erbjudas kontinuerlig utveckling och utbildning, bra konkurrenskraftig fast lön och attraktiva provisionsmodeller. Tjänsten är på heltid med arbetstid måndag – fredag mellan kl. 8-17. Placering kommer att vara på Gjensidiges kontor i centrala Luleå.

På Gjensidige arbetar 23 medarbetare inom områdena försäljning, kundservice och backoffice. Hos oss kommer medarbetarna från olika yrkesbakgrunder. Det vi har gemensamt är att vi alla är drivna av att skapa kvalitet i vårt arbete och att hjälpa kunder med lösningar som underlättar deras vardag. På vårt kontor råder en hjärtlig och varm stämning och här arbetar engagerade medarbetare som uppnår resultat och gillar att ha kul på jobbet. Ledorden ”Tydlighet, Delaktighet och Glädje” driver företaget till nya framgångar.

Din profil

Vi söker både dig som vill ta ditt första steg och dig som vill ta ditt nästa steg i karriären. Tidigare branscherfarenhet är inget krav, det är främst dina personliga egenskaper som står i framkant. Har du däremot tidigare erfarenhet av försäljning eller försäkringsbranschen är det meriterande. Vi söker dig som är ambitiös och som trivs med att prestera. Du gillar att arbeta självständigt, är social och gillar att göra ett gott intryck hos andra.

Rekryteringsprocessen sker via StudentConsulting. Urval och intervjuer kommer ske löpande. Tillsättning sker så fort rätt kandidat hittats, så ansök gärna redan idag! Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare: Mattias.meyer@studentconsulting.com

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Antal tjänster

1

Adress

StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå
Senaste dag: 2019-02-11
AMS-ID: 8099545

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.