Försvarsmakten söker Fordonsmekaniker till Boden 15 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Har du några års erfarenhet som mekaniker? Har du ett allmänt teknikintresse och tycker om att arbeta varierat? Då kan du vara den mekaniker vi söker till Markverkstad Boden.

Vad kan vi erbjuda dig

Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas.

Vi utför service och reparationer främst av Försvarsmaktens fordon och materiel men utför även arbeten åt statliga myndigheter och verk.

Vi söker flera mekaniker till Mekanik-, Hjulfordon- och Stridsfordonsektionerna i Boden.

Arbetsuppgifter

Som mekaniker arbetar du huvudsakligen med felsökning, reparation och underhåll av olika typer av fordon och dess system som används inom Försvarsmakten, t ex patrullfordon, bandvagnar, lätta och tunga hjulfordon, terränghjulingar, stridsfordon men även olika förekommande arbeten på Försvarsmaktens materiel och system. Arbetet innebär både förebyggande och avhjälpande underhåll samt modifiering utifrån fastställda underlag.

Kvalifikationer

• Du har lägst två- eller treårig gymnasieutbildning inom fordonsteknik, inriktning fordon eller annan utbildning/kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
• Du har tidigare erfarenhet av arbete som mekaniker inom liknande område
• Då arbete med härdplaster förekommer vid Markverkstad Norr är det viktigt att du inte är allergisk mot härdplaster.
• Datorvana med kunskaper i Word och Excel
• B-körkort, gärna högre.

Du är kvalitetsmedveten, arbetar bra självständigt likväl som i grupp. Som fordonsmekaniker är du strukturerad, beslutsam samt gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Vidare är du flexibel och kan med lätthet ställa om ditt fokus och anpassa dig i en föränderlig miljö.

Meriterande

• Försvarsmaktens mekanikerutbildning på något fordonssystem alternativt systemteknikerutbildning.
• Erfarenhet av arbete med Försvarsmaktens materiel och fordon
• Hydraulikkunskap
• C eller CE körkort.
• Truck/hjullastarutbildning
• Traversutbildning
• Heta arbeten
• Erfarenhet av arbete med fordonsdiagnossystem
• Erfarenhet av arbete med fordonselektronik

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Skiftgång kan komma att tillämpas. Resor förekommer i tjänsten. Tjänsten är en civil befattning som inleds med 6 månaders provanställning.

I din ansökan med CV, personligt brev och betyg vill vi att du berättar varför just du är lämplig för tjänsten.

Vid frågor kring tjänsten ber vi dig kontakta Urban Brännström chef Hjulfordon Mobil: 070-873 98 63 eller Stridsfordon chef Fredrik Nilsson, tfn: 072-546 35 52, Tommy Nyberg chef Mekanik 072-701 38 40

Fackliga representanter 035-266 20 00

SACO: Nermina Dzanic

OFR-S: Roland Kramer

SEKO: Gerard Woll

OFR-O: Anders Norén

Varmt välkommen med din ansökan!

——————————————————–
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens tekniska skola med huvudort Halmstad, gör tekniken tillgänglig i Försvarsmakten genom teknisk utbildning, funktionsutveckling, verkstadsproduktion och insatsverksamhet. Här finns spännande utvecklingsmöjligheter för den som är tekniskt intresserad, både på grundläggande och mycket avancerad nivå. FMTS utbildar officerare, specialistofficerare, civilanställda och soldater i teknisk tjänst inom samtliga försvarsgrenar. FMTS har verksamhet på 23 orter i Sverige, från Boden i norr till Revingehed i söder.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

Då en anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Antal tjänster

5

Adress

Försvarsmakten, Markverkstad Boden Väbelvägen 2, 96119 Boden

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 5
Län/Ort:
Adress: Försvarsmakten, Markverkstad Boden Väbelvägen 2, 96119 Boden
Senaste dag: 2019-04-30
AMS-ID: 8237817

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.