Fritidskonsulent 10 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Attraktiv kultur, park och fritid – vi gör skillnad!

Kultur, park och fritidsverksamheterna i Piteå kommun ska verka för att stärka pitebornas livskvalitet och folkhälsa. Verksamheterna ska ge piteborna glädje, njutning, insikt och uttrycksmöjligheter till ett rikare liv och stimulera till inflyttning och företagsetablering. Ett mångsidigt kultur- fritids- och föreningsliv ger också piteborna stöd, inspiration och förutsättningar att välja goda levnadsvanor.

Kultur, park och fritids förvaltningen består av tre avdelningar där fritidsavdelningen inrymmer verksamheter som idrottsanläggningar, bad, friluftsliv, skärgård, idrott och motion. En stor del av verksamheterna bedrivs av det ideella föreningslivet med stöd och bidrag från fritidsavdelningen som även bidrar med med kunskap i utvecklingsfrågor och sköter uthyrning av anläggningar.

Arbetsuppgifter

Som fritidskonsulent hos oss fungerar du som ett viktigt stöd till föreningslivet och en nödvändig hjälp för många privatpersoners fritidsaktiviteter. Dina huvudsakliga uppgifter är att boka, samordna och organisera verksamhet i våra lokaler och anläggningar. Med hjälp av nya tekniker och idéer utvecklar du de tjänster som underlättar för våra kunder.

Vi tror att du;

Har en eftergymnasial utbildning inom idrottsvetenskap, fritidsvetenskap eller annan likvärdig utbildning samt goda datakunskaper. Du har erfarenhet och kunskap om idrotts- och föreningslivet, gärna med egen föreningsbakgrund. En förutsättning för tjänsten är en stor servicekänsla då arbetet innebär mycket kundkontakter. Vi tror även att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Du är effektiv och har lätt att uttrycka dig i tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas på din personliga lämlighet såsom samarbetsförmåga, flexibilitet och lyhördhet, då rollen kräver en god förmåga att möta olika människor. Tjänsten kräver att du har körkort.

Tillträde enligt överenskommelse.

Vill du veta mer? Kontakta gärna

Enhetschef Riitta Hovinen telefon 0911-69 64 11.

Facklig företrädare

Roland Hansson, Vision 0911-69 64 17.

 

Välkommen med din ansökan senast 2018-06-10

Antal tjänster

1

Adress

Piteå Kommun, Svartuddsvägen 1, 94185 Piteå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Piteå Kommun, Svartuddsvägen 1, 94185 Piteå
Senaste dag: 2018-06-10
AMS-ID: 7717391

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.