Fritidspedagog 21 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

I Pajala kombineras storslagen natur med en unik drivkraft. Här finns ett positivt företagsklimat samt fantastisk skola och förskola. I Pajala lever vi enligt devisen ”Med driv, kreativitet och trygghet skapar vi tillsammans möjligheternas kommun!”

Du anställs som fritidspedagog i Pajala kommun på Sattajärvi skola. Skolan är en F-6 skola med 72 elever och ligger mitt i den vackra byn Sattajärvi med närhet till fina naturområden, skidspår, slalombacke, skoterleder, fiske m.m. På fritidshemmet är det mellan 20-25 elever.

Arbetsuppgifter

Undervisning och utbildning av elever på Sattajärvi skolas fritidshem med utgångspunkt från läroplan, allmänna råd för fritidshem och övriga styrdokument för fritidsverksamheten. Samverkan med förskoleklass och skola är en viktig del i arbetet.

Kvalifikationer

Behörig fritidspedagog. Sökande med annan utbildning kan också bli aktuell för anställning. Studenter i avgångsklasser är välkomna att söka.

Tillträde: 2019-08-16

Vi jobbar aktivt för jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta. Annons- och rekryteringsföretag undanbedes. För mer information om oss och vår kommun besök pajala.se

Provanställning kan komma att tillämpas.

Pajala kommun ingår i förvaltningsområdet för meänkieli och finska, därför är det meriterande om du har kunskap i något eller båda av dessa språk.

Den som erbjuds anställningen ska lämna ett utdrag ur det register som förs enligt lagen (1998:620) om belastningsregister, med krav i Skollag (2010:800).

Antal tjänster

1

Adress

Pajala kommun, Personal- och löneenheten, 98485 PAJALA

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Pajala kommun, Personal- och löneenheten, 98485 PAJALA
Senaste dag: 2019-03-31
AMS-ID: 8162219

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.