Fritidspedagog / lärare i fritidshem till Rutviksskolan 7 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Rutviksskolan är en F-6 skola som ligger mitt i Rutvik ca 12 km nordväst om Luleå centrum. Skolan omfattar förskoleklass, årskurserna 1-6 samt fritidshem. På skolan arbetar grundskollärare, förskollärare och fritidspedagoger. Under läsåret 2018/2019 har skolan 191 elever. I varje grundskoleklass tjänstgör lärare utifrån sin legitimation. På fritidshemmet är 101 elever inskrivna.

Rutviksskolans fritidshem erbjuder god omsorg och möjlighet att få växa och utvecklas i samspel med andra. Detta genom en tydlig struktur och elevinflytande som ska erbjuda möjlighet av att delta i aktiviteter som känns meningsfulla för våra fritidselever.

På Rutviksskolan strävar vi en god arbetsmiljö för både elever och medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER

Tjänsten som fritidspedagog på Rutviksskolan innebär att arbeta i elevgrupp under dagarna och på fritids under eftermiddagarna. Öppningar och stängningar av fritidshem kan förekomma. Tjänsten innebär ansvar för att bedriva fritidshemsverksamhet vilket innebär att planera samt göra uppföljningar av verksamheten, både enskilt och tillsammans med ditt arbetslag. Elever får möjlighet att välja mellan olika vuxenledda verkstäder i bild, musik, uteaktiviteter, teknik, matematik samt lek och rörelse.

Målsättningen för fritidsverksamheten är att skapa en miljö som främjar trygghet, social medvetenhet och självständighet. Eleverna erbjuds en meningsfull fritid, som stödjer dem i sin utveckling och uppmuntrar eleverna att ta egna initiativ.

KVALIFIKATIONER

Du har fritidspedagogexamen eller lärarexamen med inriktning mot fritidshem. Även personer med annan pedagogisk högskoleutbildning kan komma ifråga på tjänsten. Det är önskvärt med tidigare erfarenhet av arbete inom fritidsverksamhet eller skola och förskola samt att du är insatt i fritidshemmets läroplan. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Du är självgående och tar ansvar för dina uppgifter, du lägger stor vikt på kvalité och tycker om att samarbeta och skapa bra relationer med både elever och vuxna. Att ge en god service är något som känns naturligt för dig och är alltid något som du strävar efter.

ÖVRIGT

Om du erhåller befattningen ska du lämna in ett godkänt utdrag ur belastningsregistret.

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook – Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb

Antal tjänster

1

Adress

Luleå kommun, Buf Verksamhet F-6, Rådstugatan 11, 97185 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Luleå kommun, Buf Verksamhet F-6, Rådstugatan 11, 97185 Luleå
Senaste dag: 2018-10-28
AMS-ID: 7972742

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.