FU – tekniker SCA Munksund AB 6 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Till vår grupp på Mek planering på SCA Munksund AB söker vi en FU-tekniker för tillsvidareanställning.

Du kommer att arbeta dagtid med uppgifter inom det förebyggande underhållsarbetet, utförande av smörjning, smörjsystem och oljebyten samt tillsyn av produktionsutrustning. Du arbetar nära underhålls- och driftorganisationen med grundorsaksanalyser för att bedriva ett systematiskt förbättringsarbete.

Du har en grundläggande industriutbildning och är teknikintresserad. Meriterande är om du har erfarenhet från liknande arbete. Som person är du positiv, serviceintriktad, ansvarstagande och trivs med att arbeta I grupp.

Kärnan i SCAs verksamhet är skogen, 2,6 miljoner hektar i norra Sverige. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. Vi erbjuder papper för förpackningar och tryck, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar.

Antal tjänster

1

Adress

Munksunds Pappersbruk, ., 94187 Piteå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Munksunds Pappersbruk, ., 94187 Piteå
Senaste dag: 2018-04-06
AMS-ID: 22204329

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.