Fyra (4) lågstadielärare till Smedskolan, Pajala 13 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

I Pajala kombineras storslagen natur med en unik drivkraft. Här finns ett positivt företagsklimat samt fantastisk skola och förskola. I Pajala lever vi enligt devisen ”Med driv, kreativitet och trygghet skapar vi tillsammans möjligheternas kommun!”

Smedskolan i centrala Pajala har ca 140 elever från förskoleklass till årskurs 3. Vi söker fyra (4) lågstadielärare till vår verksamhet. Smedskolan ligger nära både ishall, idrottshall och badhus. Inte långt från skolan finns både Torneälv och skog som möjliggör undervisning i uteklassrummet. På Smedskolan arbetar lärare, specialpedgoger, fritidspedagoger och elevassistenter i ett nära samarbete mellan de olika professionerna.

Arbetsuppgifter

Undervisning och utbildning av elever med tillhörande arbetsuppgifter för elever i årskurserna 1-3

Kvalifikationer

Legitimerad och behörig grundskollärare

I Pajala kommun råder för närvarande brist på behöriga lärare. Därför finns möjlighet för legitimerade grund- och förskollärare att få en skattepliktig bonus på 30 000 kr efter tre års sammanhängande anställning. Kontakta rekryteringsansvarig för mer information.

Tillträde: 2019-08-16

Ansökningar tas endast emot elektroniskt via vårt rekryteringsverktyg HR-supporten. Vi jobbar aktivt för jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser och ser gärna sökande som bidrar till detta. För mer information om oss och vår kommun besök pajala.se. Annons och rekryteringsföretag undanbedes.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Pajala kommun ingår i förvaltningsområdet för meänkieli och finska, därför är det meriterande om du har kunskap i något eller båda av dessa språk.

Den som erbjuds anställningen ska lämna ett utdrag ur det register som förs enligt lagen (1998:620) om belastningsregister, med krav i Skollag (2010:800).

Antal tjänster

4

Adress

Pajala kommun, Personal- och löneenheten, 98485 PAJALA

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 4
Län/Ort:
Adress: Pajala kommun, Personal- och löneenheten, 98485 PAJALA
Senaste dag: 2019-03-31
AMS-ID: 8164954

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.