Fysioterapeut / sjukgymnast till Länsenheten särskilt stöd / funktionshinder 9 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Länsenheten särskilt stöd/funktionshinder
Referensnummer: 196139

Om arbetsplatsen

Länsenheten särskilt stöd/funktionshinder tillhör Länssjukvården och har mottagning på 5 orter i länet Gällivare, Kalix, Kiruna, Luleå, och Piteå.
Råd och stöd verksamheten bedrivs utifrån lagen om råd och stöd till vissa funktionshindrade och ansvarar för rådgivning och annat personligt stöd till brukare över 18 år. Länsenhetens vuxenhabilitering ansvarar för specialiserad habilitering och vänder sig till patienter med medfödda eller tidigt förvärvade funktionsvariationer. Verksamheten riktar sig till personer över 18 år.
Inom länsenheten arbetar vi med att förbättra vårt arbetssätt, enligt ”bästa kända arbetssättet just nu”, där vi som arbetsgivare har som krav att medarbetaren är engagerad i och arbetar med problemlösningar för att utveckla arbetet inom enheten.
Vi ser den gemensamma arbetsmiljön som en viktig del i det dagliga arbetet och i det pågående förbättringsarbetet.
I din profession som fysioterapeut i Länsenheten särskilt stöd, samarbetar du i team över länet och lokalt med, arbetsterapeut, enhetschef, läkarresurs, psykolog, sjuksköterska och socionom. I det dagliga arbetet har du stöd av administratör.

Arbetsuppgifter

Legitimerad fysioterapeut inom LSS råd och stöd/vuxenhabilitering. Arbetet avser stöd till vuxna personer med funktionsvariationer. Habiliterande åtgärder i form av kartläggning och bedömning av funktionsnivå samt åtgärdsförslag. Fokus ligger på förebyggande arbete och att bidra med råd och strategier för att främja patientens/brukarens fysiska mående. Som fysioterapeut i länsenheten så medverkar du tillsammans med arbetsterapeut vid CPUP bedömningar enligt det nationella kvalitetsregistret. Samordning och samverkan av insatser med samhällsaktörer, myndigheter och sjukvård ingår. Insatser till patienter och brukare kan ske både individuellt och i grupp.

Din bakgrund

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med kandidatexamen. Magisterexamen i fysioterapi är meriterande. Som person är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är drivande, samt har en god förmåga att samarbeta både internt och externt. Du har en positiv grundsyn, är engagerad och delar med dig av dina kunskaper. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi ser det som meriterande att du har några års erfarenhet av habilitering. Vi har som krav att du har kunskap om och förståelse för personer med olika typer av fysiska och/eller kognitiva funktionsvariationer. Det är meriterande om du har erfarenhet av att göra bedömningar av fysiskt status hos patienter med flerfunktionshinder då vi gör CPUP bedömningar över hela länet. Det är bra om du har erfarenhet från att leda grupper.
Vi ser det som meriterande om du har kunskaper om, och har vana i användandet av e-teknik, då vi inom länsenheten använder flera olika kanaler för att möta patienter, brukare, och olika samverkanspartners internt och externt. Datorvana för arbete i förekommande program och system, samt att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Kunskap i det svenska språket, är ett krav, kunskap i andra språk är meriterande. B-körkort är ett krav.

Anställningsfakta

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid, och arbetet är förlagt till dagtid.
Anställningen är ett länsuppdrag med placeringsort Piteå, resor förekommer över hela länet i tjänsten.
Tillträde enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden så välkommen med din ansökan redan i dag!
 

Vill du veta mer? Kontakta

Mats Nordqvist, enhetschef, tfn:  0911-748 87, mats.nordqvist@norrbotten.se
 
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare

Cecilia Pålsson, Fysioterapeuterna, tfn: 0920-28 47 45, cecilia.y.palsson@norrbotten.se 

Sista ansökningsdag 2018-09-02

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2018-09-02
AMS-ID: 7796827

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.