Fysioterapeut / Sjukgymnast till Närsjukvården i Gällivare 3 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Gällivare sjukhus
Referensnummer: 196498

Om arbetsplatsen

Närsjukvården i Gällivare ansvarar för den verksamhet som bedrivs av Region Norrbotten för att tillgodose eller förebygga sådana hälso-och sjukvårdsbehov som är vanligt förekommande hos befolkningen. Verksamheter som ingår är primärvården, akutmottagning, ambulans samt basverksamheten inom internmedicin, rehabilitering/geriatrik och vuxenpsykiatri. Medicin och rehabiliteringskliniken har en gemensam vårdenhet med vårdplatser för internmedicin och medicinsk rehabilitering med akut strokevård samt ansvar för vårdplatser för kirurgi/ortopedi och vårdplatser för palliativ vård. Kliniken omfattar även dialys- och specialistmottagning. Inom verksamhetsområdet arbetar ca 160 anställda. Tjänsten är på 25% Kirurgisk akutavdelning och 75% Rehabiliteringsavdelningen/strokeenhet.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta 25 % på Kirurgisk akutavdelning, arbetsuppgifterna är bedömning av fysisk funktionsförmåga samt mobilisering av patienter, hjälpa dem att komma upp och röra på sig.
75 % av tjänsten är på Medicinsk rehabiliteringsavdelning arbetsuppgifter på rehab avdelningen består av att göra bedömningar, planera och utföra rehabilitering. Du kommer att vara en del i ett team. Teamet består av dig, fysioterapeut, arbetsterapeut, sjuksköterska, undersköterska, kurator och läkare samt dietist och logoped vid behov. Stroke kompetens utbildning erbjuds. Vi erbjuder ett stimulerande arbete med utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar för ökad patientsäkerhet.

Din bakgrund

Vi söker dig som legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut och som har en positiv inställning till ditt yrke. Du känner dig trygg i din yrkesroll. Självklart kan du arbeta självständigt samtidigt som lagarbete är en viktig faktor.
Som person är du trygg, stabil och kan skilja på det personliga och professionella. Du tar ansvar för dina uppgifter och arbetar strukturerat. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. Stor vikt kommer att läggas vid bedömning av personlig lämplighet.

Anställningsfakta

Ett vikariat till och med 19-09-01, heltid, dagtid. Tillträde enligt överenskommelse. Anställningsintervjuer sker löpande.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Vill du veta mer?

Enhetschef, Laila Jönsson, 0970-196 42, laila.jonsson@norrbotten.se
 
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi undanber oss direkt kontakt med bemannings-rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.
 

Fackliga företrädare

Fysioterapeuterna, Lena Lantto, 0970-191 87, lena.lantto@norrbotten.se
 
 
Sista ansökningsdag är den: 2018-12-02

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2018-12-02
AMS-ID: 8013225

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.