Fysioterapeut till Gammelstads hälsocentral 2 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Gammelstads hälsocentral
Referensnummer: 197822

Om arbetsplatsen

För att tillgodose våra patienters behov av fysioterapi har vi nu behov av att utöka med ytterligare en fysioterapeut och söker därför dig som vill ingå i vårt team. 
 
Gammelstads hälsocentral har inom sitt upptagningsområde cirka 10 200 listade medborgare. Hälsocentralen bedriver läkarmottagning, sjuksköterskemottagning, BVC/MVC, samtalsbehandlare (KBT), arbetsterapi, fysioterapi, laboratorium, multimodalt team och smärtskola. Totalt är vi ca 35 personer som arbetar tillsammans, vi söker nu dig som tillsammans med oss vill driva utvecklingen av hälsocentralen framåt. Vi jobbar ständigt med att förbättra vår verksamhet med patientens bästa i fokus. Du ska älska möjligheten att kunna bidra till sammanhållen och god vård för våra patienter genom att driva verksamheten framåt. Om detta stämmer in på dig är du välkommen till oss.

Arbetsuppgifter

Arbetet som fysioterapeut kräver struktur, engagemang och ett målinriktat arbetssätt med alla förekommande arbetsuppgifter som en fysioterapeut i primärvården utför. Det kan exempelvis vara egen mottagning där du gör självständiga diagnostiseringar och behandlingar av skador och sjukdomar. Du kan ha olika grupper som BOA- skola och smärtskola, utföra telefonrådgivning, vägleda patienterna till att aktivt påverka sin egen hälsa samt jobba i team med andra yrkesgruppen. Vi har idag ett välfungerande MMR-team där vi med samlad kompetens har patienten i fokus vilket bidrar till goda resultat.

Din bakgrund

Vi vill att du som söker är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med erfarenhet från arbete inom primärvård. För att kunna tillmötesgå framtidens krav på primärvården vill vi att du som söker har lätt för att jobba självständigt och kan ta egna initiativ. Du ska inte vara rädd för förändring och gillar utmaningarna som kommer med jobbet. Det är viktigt att du tillsammans med övriga kollegor kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt samt sätta igång aktiviteter och uppnå resultat. Då tjänsten innefattar mycket möten med både patienter och kollegor ser vi det även som en självklarhet att du har lätt för att skapa bra möten. I tjänsten ingår ansvar för hälsosamtal på ca 20 procent.

Anställningsfakta

Tillsvidareanställning på heltid, dagtid, vardagar. Tillträde enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma tillsättas före sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag.

Vill du veta mer?

Camilla Karlström, Hälsocentralschef, tfn 0920-28 45 76, camilla.karlstrom@norrbotten.se 

Vi tar gärna emot samtal av dig som är intresserad av jobbet, men vi undanbeder oss direkt kontakt med bemannings- eller rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare

Cecilia Pålsson, Fysioterapeuterna
0920-284 754 eller 070-573 96 20
Sista ansökningsdag är den: 2019-02-24

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2019-02-24
AMS-ID: 8152518

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.