Fysioterapeut till Medicin / Rehabkliniken, Kalix sjukhus 3 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Medicin/Rehabkliniken, Kalix sjukhus
Referensnummer: 196606

Om arbetsplatsen

Kalix sjukhus är ett närsjukhus för befolkningen i Östra Norrbotten. Medicin- och Rehabkliniken har två vårdavdelningar, öppenvårdsrehabilitering, dialys, onkologmottagning och specialistmottagning för ett flertal internmedicinska specialiteter och även några kirurgiska. Sedan drygt ett år tillbaka bedriver vi även sjukhusanknuten rehabilitering i hemmet för patienter drabbade av stroke.  Vi kommer nu också att starta upp en neurologmottagning.

Arbetsuppgifter

Att vara fysioterapeut hos oss är ett spännande arbete där du får möta människor i många olika situationer. Vi arbetar i team tillsammans med arbetsterapeut, kurator, läkare, logoped samt omvårdnadspersonal. Du blir en del av detta team och utför utredningar och bedömningar av fysisk funktionsförmåga samt  rehabilitering av patienter som är inskrivna på vårdavdelningarna eller kommer till öppenvårdsrehabiliteringen eller specialistmottagningen.
Arbetet innebär också samverkan med andra vårdgivare samt handledning till studerande och andra yrkesgrupper. Förbättringsarbete är en naturlig del av vår verksamhet.

Din bakgrund

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut och tycker om att arbeta med människor. Du är flexibel och initiativrik och kan anpassa dig efter nya situationer samt har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra.
I arbetet ingår att medverka i pågående förbättrings- och utvecklingsarbeten och vi ser gärna att du är intresserad av detta.
Personliga egenskaper är viktiga och tas särskilt i beaktande.
Erfarenhet som fysioterapeut är meriterande.

Anställningsfakta

En tillsvidareanställning på heltid, dagtid. Tillträde enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Vill du veta mer?

Enhetschef Astrid Lindberg, 0923-762 79, 072- 212 87 95, Astrid.lindberg@norrbotten.se
 
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare

Fysioterapeuterna, Cecilia Pålsson, 0920-28 47 45, Cecilia.y.palsson@Norrbotten.se
Sista ansökningsdag är den: 2019-02-01

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2019-02-01
AMS-ID: 8053053

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.