Fysioterapeut till Socialförvaltningen 3 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vår övertygelse om människors lika värde är lika djup och värdefull som vår malm. Våra ambitioner är högre än våra fjäll. Våra näringar gör oss världsledande. De stora vidderna ger rymd åt ursprung och nytänkande. Vi är Kiruna.

Kiruna kommun har 4 sjukgymnaster/fysioterapeuter i organisationen. Yrkesgruppen tillhör Hälso- och Sjukvårdsenheten, HSE, tillsammans med arbetsterapeuter, sjuksköterskor och distriktssköterskor.

Arbetsuppgifter

Bland dina arbetsuppgifter ingår att utreda och bedöma behov av sjukgymnastiska åtgärder. Du arbetar för att förebygga risk för nedsatt funktionsförmåga för våra kunder, förbättra och vidmakthålla funktionsförmågan, samt kompensera om nedsatt funktionsförmåga föreligger. I din arbetsroll är det du som förskriver och/eller rekommenderar hjälpmedel till våra kunder. Du sprider kunskap om rehabiliterande förhållningssätt i omvårdnadsarbete, handleder och utbildar vårdpersonal, samt arbetar med kvalitets- och utvecklingsarbete inom området. Dina arbetsområden kommer att vara inom hemsjukvård och boende.

Kompetens och erfarenhet

Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut. Erfarenhet av arbete inom kommunal äldreomsorg är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet så som god samarbetsförmåga, flexibilitet samt förmåga att kunna arbeta självständigt. Vi ser gärna att du har kunskaper i något av våra minoritetsspråk, så som samiska, meänkieli eller finska. Körkort är ett krav.

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.

Rekrytering sker i samråd med våra berörda fackliga organisationer. Kiruna kommun eftersträvar mångfald och en jämn könsfördelning.

Kiruna kommun har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför all kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Välkommen med din ansökan!

Antal tjänster

1

Adress

Kiruna kommun, Hjalmar Lundbohmsvägen 31, 98185 KIRUNA

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Kiruna kommun, Hjalmar Lundbohmsvägen 31, 98185 KIRUNA
Senaste dag: 2018-04-24
AMS-ID: 7661330

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.