Glada och engagerade administratörer sökes! 35 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vill du arbeta i en händelserikt roll där ditt arbetepräglas utav service, struktur och driv? Har du koll på läget och trivs i att arbeta i team? Då kan det vara dig vi söker för ett uppdrag på en viktig myndighet i Boden.

Om uppdraget

Vår kund inom offentlig sektor söker just nu flertalet administratörer med fokus på resebokningar. Kunden är verksam inom hela landet och samtliga resor bokas från kontoret i Boden. Just nu söker de flertalet nya medarbetare som kan starta i slutet av september och arbeta cirka sex månader med chans till förlängning. Uppdraget är på heltid.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som administratör kommer du atthantera och ansvara förbokningar av flyg, hotell och samtliga marktransporter gällande in- och utrikestjänsteresor för myndighetens anställda. Du att arbeta administrativt kringplanering och bokning av resor, biljettering, resefakturering samt samverka med såväl interna som externa samarbetspartners.För detta ser vi att du är noggrann och serviceinriktad medgod kommunikativ förmåga, samt fungerar väl i samarbetet med andra.

Dina kvalifikationer

– Gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning
– Minst två (2) års arbetslivserfarenhet inom administration
– Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
– God datorvana
– Erfarenhet av att hantera resebokningssystem samt resebyrårelaterade faktureringssystem är meriterande

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Antal tjänster

1

Adress

Bemannia, Boden Central Station, 96161 Boden

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Bemannia, Boden Central Station, 96161 Boden
Senaste dag: 2019-08-05
AMS-ID: 8311585

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.