Granskningshandläggare till Länsstyrelsen 7 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster. Vi söker nu en Granskningshandläggare i Luleå!

Arbetsbeskrivning

Landsbygdsenhetens arbete bidrar till att utveckla landsbygden i länet, samt handlar om såväl strategiskt arbete som hantering av olika stöd och ersättningar. Enheten beslutar årligen om miljontals kronor i stöd som går till att utveckla livskvalitet och näringsliv på landsbygden inom till exempel turism, förädling, jordbruk, fiske, service och miljö. I Länsstyrelsens uppdrag ingår att kontrollera projektredovisningar innan pengarna kan betalas ut till stödmottagarna. Syftet med kontrollerna är att försäkra sig om att de kostnader som redovisats stämmer överens med insatsens ändamål och att det man fått stöd för används på det sätt som var avsikten när man gjorde ansökan.

Arbetsuppgifterna består av att granska slutrapporter, huvudböcker, kvitton, andra verifikat och projekthandlingar. Du kommer arbeta med rådgivning i redovisningsfrågor till stödmottagare samt genomföra besiktningar av slutförda investeringar. Du kommer även arbeta med att ge information till stödsökande och andra aktörer genom t.ex. möten och informationsträffar. I rollen ingår det även att ta fram och sammanställa data för uppföljning och rapportering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har någon form av ekonomisk högskoleutbildning gärna med inriktning mot redovisning och styrning. Det är viktigt att du är noggrann, strukturerad och har förmåga att arbeta självständigt. Du är serviceinriktad med en god samarbetsförmåga och känner dig bekväm med att prioritera arbetsuppgifter på egen hand. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av gransknings och redovisningsarbete eller har arbetet med EU:s struktur och investeringsfonder. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från myndighetsarbete och offentlig verksamhet.

Anställningsform

Visstid, 6 månader
Heltid, Dagtid måndag-fredag.
Placering: Luleå

Vad kan vi erbjuda dig?

På Manpower erbjuder vi förändring, utmaningar och många nya intryck. Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal med allt vad det innebär av försäkringar, tjänstepension o.s.v.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Hur söker jag jobbet?

Det är enkelt! Klicka på ansök-knappen och följ instruktionerna. Observera att vi inte mottar ansökningar via mail, samt att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag då urval sker löpande.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Joakim Davidsson på 0920-24 70 66 eller

Lycka till!

Antal tjänster

1

Adress

Manpower, 97241, 97241 2580

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Manpower, 97241, 97241 2580
Senaste dag: 2018-07-30
AMS-ID: 7805245

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.