Gruppledare Vatten Umeå 2 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Om jobbet

ÅF växer och vi söker dig med erfarenhet från arbete inom VA-området och intresse av att bygga en väl fungerande arbetsgrupp inom området.
Inom marknadsområdet Vatten arbetar idag ca 30 konsulter i region Nord med VA-frågor såsom ledningsnät, VA-process, dagvatten, geohydrologi och dricksvattensäkerhet. Vi arbetar i alla projektstadier från tidiga strategiska utredningar till detaljprojekteringar, besiktningar och driftoptimering.
Till vårt kontor i Umeå söker vi nu en gruppledare Vatten.
Tjänsten innebär dels att bygga upp en grupp Vatten i Umeå samt nationell samverkan i uppdragsarbete med övriga konsulter inom ÅF.

Vem är du?

På ÅF lever vi efter våra värdeord: ”Brave – Devoted – Team players” vilket även säger mycket om den vi söker!
Vi söker dig som har flera års arbetserfarenhet inom vattenområdet och som brinner för dessa centrala samhällsfrågor. Lämplig utbildning kan vara civilingenjör eller likvärdigt, det viktiga är dock att du besitter rätt erfarenhet och kompetens. Erfarenhet från konsult-, kommun- eller entreprenadsidan är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, vi värdesätter starkt engagemang och förmåga att samarbeta med andra. Vid sidan av den analytiska förmågan och det tekniska/processmässiga kunnandet är det viktigt att du är affärsmässig och har god förmåga att kommunicera samt att genomföra uppdrag mot uppsatta mål. Då arbetet innebär mycket interna och externa kontakter är det viktigt att du är utåtriktad, har god samarbetsförmåga, är självgående och flexibel.
Välkommen med din ansökan! 

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Antal tjänster

1

Adress

ÅF AB, Bergvikskurvan 11C, 97331 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: ÅF AB, Bergvikskurvan 11C, 97331 Luleå
Senaste dag: 2018-07-13
AMS-ID: 7768687

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.