Gruvmätare till Kiruna 3 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte drygt 23 miljarder kronor 2017 och har cirka 4 100 anställda i 13 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Som mätningstekniker hos Norra Gruva Gruvplanering kommer du att arbeta i huvudsak med mätningar och utsättningar i fält underjord. Ni jobbar i team om två personer. Som mätningstekniker till handa håller man riktmedel för tunneldrivning samt olika typer av borrning. I arbetet ingår att självständigt kunna utföra mätning och utsättning med Totalstation och med övriga geodetiska instrument. Databearbetning av fältdata, redovisning av mätresultaten samt kartarbete ingår i arbetsuppgifterna. Den digitala karthanteringen sker i Microstationmiljö.

Dina kvalifikationer

Som person är du ansvarstagande, noggrann, positiv till utmaningar och har lätt för att samarbeta i grupp. Du bör vara mätningstekniker/mätningsingenjör eller ha liknande jämförbar utbildning. Kunskaper i Microstation är meriterande. B-körkort är ett krav. Engagemang, Nytänkande och Ansvar är, oavsett befattning du söker, viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig. Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningen.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Arbetet är på skiftgång. För mer information kontakta gärna Joel Jokelainen 0980-71776. Intervjuer kommer att ske löpande du kan därför bli kontaktad innan ansökningstidens slut. Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Fackliga kontakter: Unionen Norra – Sakari Alanko, 0980-72508 Akademikerföreningen Kiruna/Svappavaara – Peter Johansson, 0980-62239 Ledarna Kiruna/Svappavaara – Ingegerd Kyrö, 0980-71050

Antal tjänster

1

Adress

LKAB, , 98186 KIRUNA

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: LKAB, , 98186 KIRUNA
Senaste dag: 2018-12-03
AMS-ID: 0018-620578

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.