Guider / Värdar till ICEHOTEL Jukkasjärvi 3 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsuppgifter på värdavdelningen

Du kommer att guida grupper på svenska och engelska och ev. ett tredje språk samt informera våra övernattande gäster om hur man övernattar i kyla. Du kommer också som bussvärd/värdinna följa med våra avresande gäster till flygplatsen samt möta ankommande gäster.

Du bemannar en av våra dygnet-runt-öppna receptioner i anslutning till Icehotel och är lyhörd för gästernas önskemål. Här sker incheckning och gästinformation och du är behjälplig med att tillhandahålla varm utrustning i form av kläder och sovsäckar samt bagageservice. Till arbetsuppgifterna hör försäljning av varor, utrustningshantering och du ansvarar för att gästerna möts av en ren och välkomnande miljö.

Värdavdelningen ansvarar även för väckning av hotellets gäster, städning och översyn av Icehotel samt löpande underhåll såsom snöskottning, halkbekämpning och enklare reparationer.

Vi erbjuder bagageservice till våra gäster. Din uppgift är att ta hand om och transportera bagage mellan transfers och olika boenden på vår anläggning. Vid större grupper möter du upp gästerna på flygplatsen för utlämning av förbeställda varma kläder samt bagagetransport till gästens boende.

Kompetenskrav

Det här är en tjänst inom upplevelseindustrin mot utländsk och svensk marknad och vi söker dig med rätt attityd till gästservice och med en god samarbetsförmåga och ansvarskänsla. Att du är noggrann, stresstålig och flexibel är viktigt då arbetet många gånger är intensivt och då förutsättningarna snabbt ändras. Arbetet är fysiskt krävande och du bör vara i god form.

Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav, ytterligare språk är meriterande. B-körkort är ett krav då transporter sker med lätt lastbil samt terränghjuling.

Tyska, spanska, franska är meriterande samt erfarenhet av att guida stora grupper. Skiftgång med helgarbete.

Ta chansen att jobba med ett av Sveriges internationellt mest kända varumärken. ICEHOTEL i Jukkasjärvi lockar varje år gäster och besökare från 80 länder. Hotellet är ett årligt och världsunikt konstprojekt av snö och is från Torne älv som skapas av 40 kreatörer och designers från hela världen.

På Icehotel är vi alla företagets ansikte utåt samt värdar för våra många internationella gäster, vilket är ett stort förtroende och fint arbete. Därför värderar vi din attityd som en av dina viktigaste egenskaper. Som vår medarbetare vill vi att du ska förstå att du är viktig i både gästers och medarbetares upplevelse av Icehotel, och upplevelsen är något vi alla bär med oss och förmedlar vidare.

Antal tjänster

4

Adress

ICEHOTEL AB, MARKNADSVÄGEN 63, 98191 JUKKASJÄRVI

E-post för ansökan

christian@icehotel.com

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 4
Län/Ort:
Adress: ICEHOTEL AB, MARKNADSVÄGEN 63, 98191 JUKKASJÄRVI
Senaste dag: 2018-12-15
AMS-ID: 22970152

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.