Gymnasielärare till Hotell – och turismprogrammet i Luleå 2 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Skolan i Luleå – en nationell förebild

Våra ledstjärnor är:
– Engagemang och arbetsglädje
– Ansvar, analys och resultat
– Kompetens

I centrala stan med närhet till Kulturens hus, Norrbottens museum, Luleå stadspark och friluftsområdet Gultzauudden finns Luleå Gymnasieby som är ett campusområde som samlar de kommunala gymnasieutbildningarna med ungefär 2300 elever. Eleverna i Luleå Gymnasieby skall ges förutsättningar för ett livslångt lärande genom att fokusera på kunskaper, delaktighet, ansvarstagande och ledarskap så att de förbereds för vidare studier, arbetsliv och samhällsliv.

Luleå Gymnasieby har ett brett utbud av program och inriktningar, och erbjuder också spetsutbildningar i matematik, nationella idrottsutbildningar och riksrekryterande utbildningar i basket och flygteknik.

ARBETSUPPGIFTER

Hotell- och turismprogrammet är ett lärlingsprogram vilket innebär att eleverna genomför mer än hälften av sin utbildning ute på APL. Detta ställer krav på dig som lärare då du bör vara flexibel och inneha hög social kompetens i din samverkan med våra företag inom besöksnäringen.

Du kommer i första hand undervisa i hotell- och turismämnen i samtliga årskurser. Viss samläsning sker med Handels- och administrationsprogrammet. Programlaget består av lärare som undervisar i dessa två program. Tillsammans med de legitimerade och engagerade kollegorna ska du driva utvecklingen framåt. Lärarna på programmen arbetar tätt tillsammans med utveckling och planering av kurserna. De har också ett gott samarbete med företagen i Luleå med omnejd. APL är en kärnverksamhet och i uppdraget ingår APL-uppföljningar. I tjänsten ingår även mentorskap.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är legitimerad, behörig yrkeslärare i hotell- och turismämnen. Bifoga examensbevis och lärarlegitimation vid ansökan. Erfarenhet av att handleda UF-förtag är en merit. B-körkort är ett krav.

Du har goda ämneskunskaper i kombination med pedagogisk skicklighet. Din erfarenhet från arbetet inom näringsverksamhet är meriterande. Du bör också ha kunskap och erfarenhet av digitala verktyg. Som lärare är du en tydlig ledare i klassrummet och mån om att skapa goda och förtroendefulla relationer med eleverna. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå goda resultat. Vi ser även att du är lyhörd person med god samarbetsförmåga. Du arbetar strukturerat med andra och självständigt. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi kommer även att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Även du som inte är behörig och legitimerad yrkeslärare kan komma i fråga för befattningen, då på tidsbegränsad anställning.

ÖVRIGT

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet.

Vi ser positivt på om du har erfarenhet i något av de nationella minoritetsspråken finska, meänkieli och/eller samiska

Du söker jobb hos oss via ett elektroniskt ansökningsformulär. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Har du frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV kontakta www.offentligajobb.se eller 0771-704 704.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Antal tjänster

1

Adress

Luleå kommun, Buf Gymnasieskolan, Rådstugatan 11, 97185 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Luleå kommun, Buf Gymnasieskolan, Rådstugatan 11, 97185 Luleå
Senaste dag: 2018-04-30
AMS-ID: 7624646

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.