Handläggare 4 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Luleå tekniska universitet är Skandinaviens nordligaste tekniska universitet med forskning och utbildning i världsklass och omsätter totalt 1,6 miljarder kronor per år. Vi är idag 1 600 anställda och 15 000 studenter.

Verksamhetsstödet är organiserat under en gemensam ledning. Verksamhetsstödet finns både centralt placerat och på institutionerna och har bland annat som uppdrag att säkerställa en väl fungerande administration, initiera och driva utvecklingsarbete, kommunicera Luleå tekniska universitets övergripande synsätt och policys samt ge stöd och service till studenter, lärare och övriga anställda.

Verksamhetsområdet Analys och beredning har i uppdrag att säkerställa ett väl fungerande beslutsstöd till ledningen på olika nivåer i frågor som rör utbildning och forskning.

Vi söker nu en handläggare med särskilt ansvar för forsknings- och forskarutbildningsfrågor.

Arbetsuppgfiter

Tjänsten som handläggare omfattar olika typer av arbetsuppgifter. Du bereder och lägger fram förslag till beslut till universitetets ledning, rektor och fakultetsnämnder. Berednings- och beslutsprocesserna kräver engagemang, omdöme och god förmåga att kommunicera. I handläggarrollen ingår även förvaltande uppgifter, olika typer av utredningsuppdrag, kontinuerlig kvalitetssäkring av arbetsrutiner och ett ständigt fokus på kvalitetsförbättrande åtgärder.

Du ska särskilt ansvara för att

• Förvalta och utveckla rutiner och riktlinjer för utbildning på forskarnivå
• Samordna arbetet i fakultetsnämndernas gemensamma arbetsgrupp för forskarutbildning
• Leda och koordinera kvalitetsförbättrande arbete inom forskarutbildningsområdet utifrån ett processorienterat arbetssätt
• Informera och utbilda om regelverk och förbättringsarbete inom utbildning på forskarnivå
• Medverka i uppföljningar och utvärderingar av utbildning på forskarnivå och av enskilda forskningsämnen
• Bereda löpande beslutsärenden såsom tillgodoräknande av tidigare studier och disputationsärenden

Omvärldsbevakning av frågor som rör utbildning på forskarnivå.

Kompetens och erfarenhet

Som enskild medarbetare har du ett stort ansvar för ditt område, vilket kräver engagemang, omdöme och servicekänsla. Ständiga förändringar i verksamheten och omvärlden kräver också hög anpassningsförmåga. I arbetet som handläggare kan arbetstempot variera, vilket ställer krav på flexibilitet och förmåga att i vissa situationer kunna leverera snabbt. Samtidigt är arbetet ofta långsiktigt och inbegriper omfattande beslutsprocesser, vilket ställer krav på både noggrannhet och uthållighet.

Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och har goda kunskaper i svenska och engelska. Du ska ha en högskoleexamen. Meriterande är examen på forskarnivå alternativt erfarenhet av beredning och administration av utbildningsfrågor inom högskolesektorn.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är en utåtriktad person som bemöter andra på ett trevligt sätt och har lätt för att både samarbeta och arbeta självständigt. Du har ett nyfiket och ansvarsfullt förhållningssätt, är noggrann och kvalitetsmedveten.

Vi är stolta över att kunna erbjuda dig att arbeta i en kunskapsintensiv organisation med högt ställda kvalitetskrav. Hos oss är du med och driver både universitetets samt din egen utveckling.

Omfattning

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Information

För ytterligare information är du välkommen att kontakta:
Marlen Aasa-Chapman +46 920 49 1225, marlen.aasa-chapman@ltu.se

Tester kan komma att användas i denna rekrytering.

Fackliga företrädare;
SACO-S Christer Gardelli, 0920-49 1809 Christer.Gardelli@ltu.se
OFR-S Lars Frisk, 0920-49 1792 lars.frisk@ltu.se

Luleå tekniska universitet arbetar aktivt med jämställdhet och mångfald som bidrar till en kreativ studie- och arbetsmiljö. Universitetets värdegrunder bygger på respekt, tillit, samarbete, öppenhet och ansvar.

Ansökan

Vi ser helst att du söker befattningen via ansökningsknappen nedan där du bifogar personligt brev samt CV/meritförteckning och kopior av verifierade examensbevis. Var vänlig och märk din ansökan med referensnumret nedan. Ansökan och examensbevis ska vara skrivna på svenska eller engelska.

Sista ansökningsdag: 2018-08-31

Referensnummer: 1984-2018

Antal tjänster

1

Adress

Luleå tekniska universitet, Luleå tekniska universitet, 97187 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Luleå tekniska universitet, Luleå tekniska universitet, 97187 Luleå
Senaste dag: 2018-08-31
AMS-ID: 7789529

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.