Handläggare, vikariat 4 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Barn-och utbildningsförvaltningens IT/Administrationsavdelning söker en handläggare heltid, vikariat på 1 år med möjlighet till förlängning.

IT/Administrationsavdelningen stöttar verksamheten i studieadministrativa frågor samt i IT-utveckling, -förvaltning och -support.

Den studieadministrativa funktionens huvudsakliga uppdrag är elevadministration och service till verksamheten och medborgarna. Vid enheten arbetar administratörer, handläggare och systemadministratörer i team med fokus på kunden.

ARBETSUPPGIFTER

Som handläggare arbetar du med ärenden för gymnasiet som innefattar elevers studiegång, studieplanshandläggning, betygshantering, systemstöd och support.

Du har samordningsansvar för rättssäkerheten i enhetens processer vid myndighetsutövning. Du förväntas arbeta processinriktat med utvecklingsarbete och fungera som ett aktivt administrativt stöd till våra chefer.

KVALIFIKATIONER

Vi förväntar oss att du har en god förmåga att kombinera ditt uppdrag med ett inkluderande förhållningssätt till verksamhetens behov. Du är strukturerad och analytisk och har god social förmåga samt har lätt för att sätta dig in i befintliga systemlösningar.

Att uppnå mål och hålla tidsplaner är självklart för dig. Du förväntas kunna arbeta självständigt, men även ha en god samarbetsförmåga.

Befattningen kräver god förmåga att hantera information, samt ett strukturerat arbetssätt med god förmåga att analysera. Vi arbetar med registret Procapita inom för-, grund-och gymnasieskolan och erfarenhet av detta är meriterande.

Du ska ha mycket god datorvana och gärna erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom skoladministration.

Lämplig akademisk utbildning krävs t ex rättsvetare eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

ÖVRIGT

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook – Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb

Antal tjänster

1

Adress

Luleå kommun, Buf Centrala administrationen, Rådstugatan 11, 97185 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Luleå kommun, Buf Centrala administrationen, Rådstugatan 11, 97185 Luleå
Senaste dag: 2018-11-20
AMS-ID: 8008612

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.