Hjälpmedelskonsulent, Länsenheten särskilt stöd 5 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Hjälpmedelskonsulentverksamheten, LSS
Referensnummer: 195832

Om arbetsplatsen

I Länsenheten särskilt stöd ingår hjälpmedelskonsulentverksamhet, Vuxenhabilitering samt Råd- och stöd enligt LSS. I hjälpmedelskonsulentverksamheten arbetar hjälpmedelskonsulenter och tekniker. Vårdgivarens hjälpmedelpolicy och riktlinjer för förskrivning av hjälpmedel är grunden för stödet till hjälpmedelsförskrivare i Region Norrbotten och Norrbottens kommuner.

Arbetsuppgifter

I länsenheten arbetar vi med ständiga förbättringar och vi söker dig som är engagerad i att arbeta med problemlösning och att utveckla arbetet på enheten. Din huvudsakliga arbetsuppgift är rådgivning, stöd och information till förskrivare av hjälpmedel för vuxna personer med funktionsnedsättning. Hjälpmedelsområdet är bl.a. förflyttning och personlig vård.

Din bakgrund

Vi söker dig som är Leg. Arbetsterapeut. Flera års erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning samt utprovning av hjälpmedel ser vi som meriterande. Arbetet kräver självständighet och flexibilitet. Det är viktigt att du kan arbeta konsultativt och har god kompetens att samarbeta, organisera, planera och samordna. Vi lägger stor vikt vid personlig kompetens.
Arbetet innebär resor i länet varför körkort B är ett krav.

Anställningsfakta

Anställningen är ett tre månaders vikariat med ev. möjlighet till förlängning. Heltid, dagtid. Tillträde snarast enligt överenskommelse. Placeringsort: Luleå. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
 
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Vill du veta mer?

Enhetschef Marit Persson, 0911-752 28
 
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser

Fackliga företrädare

Sveriges arbetsterapeuter, Marie Pettersson, 0911-748 44
Sista ansökningsdag är den: 2018-04-29

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2018-04-29
AMS-ID: 7667930

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.