Hjälpmedelskonsulent, Länsservice Boden 15 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Länsservice Boden
Referensnummer: 196026

Om arbetsplatsen

Division Service har ett samlat ansvar för service inom Region Norrbotten. Vi bedriver ett systematiskt kvalitets-och förbättringsarbete i alla processer för att uppnå hög kvalitet i våra tjänster. Våra övergripande mål är att underlätta för våra kunder att nå sina mål samt utveckla kloka lösningar för en effektiv verksamhet med fokus på patienten. Vi ska fungera som kompetenscentrum inom våra ansvarsområden och ge god service genom att verka för hög kvalitet, effektivitet, tillgänglighet, en väl fungerande samverkan och självständig utveckling. Ledorden helhetssyn, samverkan och flexibilitet ska genomsyra all vår verksamhet och vägleda oss i hur vi levererar tjänster till våra kunder så att kundens krav och förväntningar uppfylls.

Arbetsuppgifter

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att stödja vårdverksamheter genom att verka som expertrådgivare beträffande hjälpmedel, driva upphandlingsprocessen av medicintekniska produkter/ hjälpmedel och att arbeta strategiskt med sortimentsstyrning för att få en kostnadseffektiv hjälpmedelsförsörjning och ett fungerade länssortiment av hjälpmedel.
Hjälpmedelskonsulent verkar för ett funktionellt, uppdaterat och säkert sortiment av hjälpmedel.
Det ingår att planera och genomföra sortimentsutbildningar samt samverka med andra enheter i regionen, kommunen, brukarorganisationer samt leverantörer kring hjälpmedelsfrågor.

Din bakgrund

Legitimerad fysioterapeut .Minst 5 års yrkeserfarenhet i sin grundprofession inom habilitering/rehabilitering samt utprovning av hjälpmedel är en förutsättning för arbetet.
Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och flexibel. Arbetet förutsätter att du har en god problemlösningsförmåga, har helhetssyn och en god kommunikativ förmåga. Du är van att arbeta självständigt.
Arbetet innefattar resor och det är krav på körkort B.

Anställningsfakta

En tillsvidareanställning på heltid, dagtid. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. Resor förekommer i tjänsten. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Vill du veta mer?

Enhetschef Eva-Marie Fellermark, 0921-666 46, 072-725 23 70, eva-marie.fellermark@norrbotten.se
 
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare

SACO, Maria Sjöberg
Sista ansökningsdag är den: 2018-08-12

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2018-08-12
AMS-ID: 7795378

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.