Hjälpmedelstekniker till Piteå 5 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Länsservice Piteå
Referensnummer: 197977

Om arbetsplatsen

Division Service har ett samlat ansvar för service inom Region Norrbotten. Vi bedriver ett systematiskt kvalitets-och förbättringsarbete i alla processer för att uppnå hög kvalitet i våra tjänster. Våra övergripande mål är att underlätta för våra kunder att nå sina mål och samt utveckla kloka lösningar för en effektiv verksamhet med fokus på patienten. Vi ska fungera som kompetenscentrum inom våra ansvarsområden och ge god service genom att verka för hög kvalitet, effektivitet, tillgänglighet, en väl fungerande samverkan och självständig utveckling. Ledordenhelhetssyn, samverkan och flexibilitet ska genomsyra all vår verksamhet och vägleda oss i hur vi
levererar tjänster till våra kunder så att kundens krav och förväntningar uppfylls. Teknisk service präglas av ett processorienterat arbetssätt.
 
Du kommer att ingå som en viktig del i hjälpmedelsprocessen som syftar till att stödja våra många kunders verksamheter. I en processorienterad organisation är alltid kunden i fokus. Målet för hjälpmedelsprocessen är att tillfredsställa de behov som kunderna har och leverera ett resultat som kunden är nöjd med. Hjälpmedelsprocessen ska leverera tjänster till rätt kvalitet, vid rätt tid och plats till våra kunder på ett kostnadseffektivt sätt. Verksamheten anpassas till kundernas behov i dialog med dem. Dokumentation och revidering av rutiner samt genom intern kontroll följa upp att rutinerna tillämpas är naturliga uppgifter för alla medarbetare. Avvikelserapportering sker rutinmässigt för att fånga upp behov av förbättringar.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är intresserad av att jobba med hjälpmedelsteknik ute hos kunderna och som vill utvecklas i din roll och vill lära dig nya arbetsområden. Jobbet innebär både inre och yttre tjänst. Arbetet som hjälpmedelstekniker innebär att ansvara för reparation, rekonditionering, anpassning, specialanpassning och montering av hjälpmedel. Detta sker enligt uppgjorda scheman delvis i våra lokaler men till stor del ute hos brukare eller på vårdinrättningar. Arbetet innebär också att man vid arbetsanhopningar tillfälligtvis kan behöva stödja och tjänstgöra på annan ort. Arbetet innebär kontakter med patienter, anhöriga och förskrivare som du bemöter på ett professionellt och värdigt sätt.

Din bakgrund

Goda datakunskaper i Windows och MS Office. Du har körkort med minst behörighet B och avslutat gymnasium med verkstadsmekanisk inriktning. Som person är du engagerad, positiv och utåtriktad med stark vilja att utvecklas inom yrket. Arbetet är självständigt och kräver god förmåga att organisera och planera. Då länsservice har ett teaminriktat arbetssätt kommer god samarbetsförmåga och flexibilitet värderas högt. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Anställningsfakta

En tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Vill du veta mer?

För mer information om jobbet kontakta

Eva-Marie Fellermark, Enhetschef Länsservice, 072-725 23 70 eva-marie.fellermark@norrbotten.se
 
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare

Dan-Christer Nilsson, Vision, 070-5150494
Marianne Engberg, Kommunal, 0920- 28 41 44

Sista ansökningsdag är den: 2019-03-31

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2019-03-31
AMS-ID: 8193476

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.