Hovmästare till Restaurang Ripan 22 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Du jobbar som ansiktet utåt i vår à la carte-servering och har en genuin passion för att ge gästerna en fantastisk måltidsupplevelse. Som hovmästare på Camp Ripan är ditt fokus att driva verksamheten framåt med ditt värdskap gentemot personal och gäster. Du är en naturlig ledare och njuter av nya utmaningar. I din roll skapar du optimala förutsättningar för servisen att jobba som ett starkt team tillsammans och framför allt lära sig av din kunskap.

Du är en drivande, organiserad hovmästare med utmärkta vinkunskaper!

Du har en stor erfarenhet i branschen samt erfarenhet av att leda ett team. Vi ser gärna att du har sommelierutbildning eller liknande.

Vårt arbete i restaurangen inspireras av närheten till den samiska fjällvärlden, det frodiga Tornedalen och Kiruna, en levande stad i ständig förändring. I vårt mattänk har vi tagit vara på den inspiration som våra tre kulturer ger oss, den utgör grunden för vår ständigt innovativa meny. Camp Ripan är en upplevelseanläggning med gäster från världens alla hörn. Våra säsonger blandat med den växande lokala befolkningen gör oss till en arbetsplats med stor variation där ingen dag ser ut som den andra. Vår restaurang har 90 sittplatser men kan utökas till 200 platser vid större arrangemang.

Antal tjänster

1

Adress

Camp Ripan, CAMPINGVÄGEN 5, 98135 KIRUNA

E-post för ansökan

carina.hj@ripan.se

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Camp Ripan, CAMPINGVÄGEN 5, 98135 KIRUNA
Senaste dag: 2018-05-31
AMS-ID: 22445954

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.