HR – Generalist till HQ Luleå 3 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Drömmer du om att arbeta och utvecklas i ett snabbt växande företag i en internationell miljö som har fokus på att sätta barn i rörelse? Gillar du att arbeta mot högt ställda mål och är en person med hög energinivå som tycker om självständigt arbete med mycket ansvar? Brinner du för HR-frågor? Då kanske det är dig vi söker!

Arbetsuppgifter

Du kommer att under första året ansvara, utveckla och operativt stödja koncernens alla rekryteringar för att på sätt lära dig organisationen. Du kommer sedan släppa ansvaret för rekrytering och gå över i en bredare HR-roll där du driver och stödjer löpande HR-frågor för ett eller flera länder. Tjänsten innebär även att du kommer äga ett antal koncernövergripande HR-processer plus att du kommer ha en betydelsefull roll i implementeringen av ett nytt HR-system. Exempel på prioriterade frågor är ledarskap, digitalisering, kompetensförsörjning, kultur & värderingar och prestationskultur. Då vi är i början av vår resa kommer du även att fokusera på att ta fram rutiner och riktlinjer som förenklar.

Vi är ett entreprenörsdrivet företag där det finns stora möjligheter att påverka dels HR:s prioriteringar och dels den aktuella tjänstens exakta innehåll. I slutändan handlar alla våra prioriteringar att stödja och möjliggöra en fortsatt internationell expansion!

Du har akademisk utbildning med inriktning mot HR/beteendevetenskap och minst 5 års erfarenhet från liknade HR-roll. Du är bekväm med att självständigt hantera både chefer och medarbetare i olika personalrelaterade situationer och frågor och du har en gedigen förståelse för arbetsrätt. Erfarenhet från HR-system, internationellt arbete, rekrytering och ledarskap är meriterande.

Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering och de personliga egenskaper som eftersträvas i den här rekryteringen är strukturerad, självgående, samarbetsförmåga, gott omdöme och sist men inte minst personer med hög energinivå som gillar att prestera och jobba mot högt ställda mål!

Utöver ovan sätter vi alltid Leos värdeord i fokus när vi söker nya medarbetare:
Lojalitet: Vi visar lojalitet mot företaget och kollegor genom att agera enligt våra budord.
Engagemang: Vi bryr oss om hur det går för företaget och vill själva bidra till Leos framgång.
Omtanke: Vi bryr oss om och finns alltid tillhands för våra gäster och varandra.
Samarbete: Vi arbetar tillsammans mot företagets mål. Leos framgång är resultatet av allas insatser.

Övrigt om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start ca april 2019 placerad på huvudkontoret i centrala Luleå. Intervjuer sker löpande – så skicka in din ansökan redan idag!

Leos Lekland är Nordens största och mest besökta leklandskedja med närmare 50 anläggningar (Sverige, Norge, Danmark och Finland). Företaget är inne i en expansiv fas och räknar med att etablera 6-8 nya lekland årligen, målet är 60 lekland 2020, och vi öppnar vårt första lekland i Tyskland under hösten 2019. När bolaget startades 2006 i Luleå, ville grundarna skapa en mötesplats för familjer med fokus på lek och rörelse. Det är mer aktuellt än någonsin nu när rapporter från WHO visar att barnen rör sig för lite idag. Företagets framgång bygger på ett starkt koncept med lek, bus och rörelse för hela familjen. Våra viktigaste prioriteringar är service och säkerhet, renlighet, för att få nöjda gäster som kommer tillbaka. Allt vi gör ska vi göra med kvalitet och engagemang.

Antal tjänster

1

Adress

Leos Lekland, Handelsvägen 19, 97345 Luelå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Leos Lekland, Handelsvägen 19, 97345 Luelå
Senaste dag: 2019-02-09
AMS-ID: 8097301

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.