Husfru till KUST Hotell & Spa 6 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Om företaget

KUST Hotell & Spa är så mycket mer än norra Sveriges nya designhotell. Det är en upptäcktsresa längs Piteälven – från fjällen i norr till hav och skärgård i söder. En berättelse i 14 kapitel, eller våningar om du så vill. Upptäck Norrlandskustens högst belägna skybar och spaterrass, 97 rum, fyra unika årstidssviter, en konferensvåning med fullservice, erkänd restaurang och lounge med internationell atmosfär.

Vill du arbeta i en modern miljö med korta beslutsvägar? Då kommer du att trivas hos oss i rollen som husfru!

Dina arbetsuppgifter

Du motiverar och leder dina medarbetare inom området lokalvård och housekeeping i det dagliga arbetet genom din positiva och energifulla inställning. Du schemalägger, personalplanerar samt rekryterar och handleder nya medarbetare. I rollen ingår viss administration såsom beställningar, inköp och fakturor. Som husfru tar du ansvar över att ständigt arbeta med att utveckla och effektivisera vårt arbetssätt. Du har ett nära samarbete med övriga avdelningar för att säkerställa högsta leverans och högsta kvalité för våra gäster.

Din profil

Som person ser vi att du är noggrann, ansvarstagande, omtänksam och tydlig. Du har en problemlösande attityd med ett driv att överträffa gästernas förväntningar. Effektivisering och att vara i en miljö där ingen dag är den andra lik stimulerar dig och du motiveras av att uppnå mål. Erfarenhet från tidigare arbete inom liknande områden är meriterande men inte ett krav, vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

I denna rekrytering samarbetar KUST Hotell & Spa med Clockwork bemanning & rekrytering. För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christina Karlsson via tfn: 0733- 51 27 44. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför med CV och personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 2019-04-24 via www.clockworkpersonal.se

Antal tjänster

1

Adress

Clockwork Norrbotten AB, Storgatan 45, 94132 Piteå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Clockwork Norrbotten AB, Storgatan 45, 94132 Piteå
Senaste dag: 2019-04-24
AMS-ID: 8243829

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.