Hydraulmekaniker till Malmförädlingsverken 4 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte drygt 23 miljarder kronor 2017 och har cirka 4 100 anställda i 13 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Du ingår i en grupp på sex personer som i huvudsak arbetar med service och underhåll av hydrauliska utrustningar och komponenter i förädlingsverken. Utöver detta jobbar du med kontroller och inspektioner i Kiruna och Svappavaara. I arbetet ingår även reparationer av ingående komponenter.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som tycker om problemlösning och nya utmaningar samt har en god initiativförmåga. Du jobbar lika bra självständigt som i grupp och har god anläggningskännedom. Arbetet kräver flexibilitet då omprioritering av arbetsuppgifter är vanligt förekommande. Du har gymnasial utbildning, eller motsvarande, med inriktning mot industri samt kunskaper i hydraulik/pneumatik. Kännedom inom el eller VVS samt dokumenterad erfarenhet från reparation och underhåll av fasta anläggningar är meriterande.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Körkort: B Skiftform: Dagtid. I tjänsten ingår även beredskap. Välkommen med din ansökan senast 16 december. För ytterligare information om tjänsten, kontakta produktionschef Kent Strandelin 0980-71682

Antal tjänster

1

Adress

LKAB, , 98186 KIRUNA

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: LKAB, , 98186 KIRUNA
Senaste dag: 2019-01-06
AMS-ID: 0018-666139

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.