Idrottsplatsarbetare 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Attraktiv kultur, park och fritid – vi gör skillnad!

Kultur, park och fritidsverksamheterna i Piteå kommun ska verka för att stärka pitebornas livskvalitet och folkhälsa. Verksamheterna ska ge piteborna glädje, njutning, insikt och uttrycksmöjligheter till ett rikare liv och stimulera till inflyttning och företagsetablering. Ett mångsidigt kultur- fritids- och föreningsliv ger också piteborna stöd, inspiration och förutsättningar att välja goda levnadsvanor.

Kultur, park och fritidsförvaltningen består av tre avdelningar, Kultur, park och fritid. Fritidsavdelningen där denna tjänst finns inrymmer verksamheter som idrottsanläggningar, bad, friluftsliv, skärgård, idrott och motion. Arenagruppens huvuduppdrag är drift, skötsel och underhåll av LF Arenas ishall, allvädersbanor för friidrott, konstgräsplan för fotboll, sim- och sporthallar, spårdragning av Grisbergets skidspår och småbåtshamnar

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter utgörs av praktiskt arbete med drift, skötsel och underhåll av lokaler, maskiner och inventarier. Skidspårning, gräsklippning, lokalvård, snöröjning. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma.

Kvalifikationer

Du har en utbildning på minst gymnasienivå, med inriktning mot anläggning eller service/underhåll, eller annan arbetslivserfarenhet som bedöms som likvärdig.

Du har praktisk erfarenhet och god kunskap av drift, skötsel och underhåll. En god datakunskap är viktig då bland annat felanmälan och beställningar sker via dator.

Det är meriterande om du har C-körkort och erfarenhet av olika typer av maskiner, hjullastare, ismaskin, pistmaskin etc. Meriterande även om du arbetat med is makeri, spårdragning etc.

Som person är du driftig och gillar problemlösning. Du är van att arbeta självständigt och ta ansvar för ditt arbete. Ett gott samarbete med andra är en förutsättning för rollen. Du tycker om att ge service, har ett gott bemötande och ett professionellt förhållningssätt.

Stor vikt kommer att läggas på din personliga lämplighet såsom samarbetsförmåga, flexibilitet och lyhördhet, då rollen kräver en god förmåga att möta olika människor. Tjänsten kräver att du har körkort.

Övrigt

Tillträde enligt överenskommelse, heltid, tillsvidareanställning

Tjänstgöring enligt rullande schema dag, kväll och helg

Upplysningar

Kent Eriksson, Enhetschef 0911-69 64 58

Telefon 0911-69 64 58

Facklig företrädare

Sara Lagesen, Kommunal 0911-934 18 

Välkommen med din ansökan senast 2018-08-19

Antal tjänster

1

Adress

Piteå Kommun, Svartuddsvägen 1, 94185 Piteå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Piteå Kommun, Svartuddsvägen 1, 94185 Piteå
Senaste dag: 2018-08-19
AMS-ID: 7785614

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.