Industrielektriker till Stenvalls Trä i Sikfors 3 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Som industrielektriker utgör du en viktig länk i det löpande och proaktiva arbetet med felsökning, reparation och underhåll av industrins förekommande starkströmsanläggningar med tillhörande PLC styrningar. Du kommer att arbeta med system inom hydraulik, pneumatik, PLC samt frekvensstyrning. Även en del nyinstallation kan förekomma i samband med projekt. Uppdateringar av dokumentation och programvaror ingår. Arbetet innefattar både stark- och svagström.

Stenvalls Trä AB avser förstärka sin underhållsavdelning och är nu på jakt efter dig som vill jobba som industrielektriker hos oss. Jobbet är spännande och varierande och din insats blir mycket viktig i företagets fortsatta utveckling.

Erfarenhet och kompetens?

För tjänsten krävs att du har

• gymnasial elutbildning (el. motsv)

För tjänsten är det mycket meriterande att du har

• erfarenhet inom elteknik
• erfarenhet av PLC
• arbetslivserfarenhet som industrielektriker
• arbetslivserfarenhet från arbete med el eller automation

Stenvalls Trä AB är ett familjeägt sågverksföretag med anläggningar i Sikfors, Luleå, Örarna, Seskarö och Piteå. Vi sysselsätter idag 190 personer och under 2016 omsätter vi 950 miljoner SEK. Produktionen uppgår till 350 000 m3 sågad vara och ca 75% vidareförädlas direkt till slutkund. Inom Stenvalls värderar vi engagemang, kunskap och handlingskraft mycket högt. Bolaget är även moderbolag i en koncern bestående av XL-BYGG Stenvalls AB, Kallax Flyg AB, Klubbgärdet Fastighets AB samt Genesis IT AB. Inom koncernen bedrivs verksamhet inom bygghandel, helikopter¬transporter och fastighetsförvaltning

Antal tjänster

1

Adress

Stenvalls Trä AB, Vargbackenvägen 1, 94294 SIKFORS

E-post för ansökan

maria.kihlstrom@stenvalls.se

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Stenvalls Trä AB, Vargbackenvägen 1, 94294 SIKFORS
Senaste dag: 2018-04-01
AMS-ID: 22202848

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.