Industrielektriker 8 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Elavdelningen består för närvarande av 10 st dagtidselektriker samt 6 st skiftgående. Du kommer att jobba dagtid med förebyggande och avhjälpande underhåll i befintlig anläggning samt delta i utcheckning och drifttagning av nya anläggningar. I tjänsten ingår även arbete i vårt styrsystem Siemens S7. På sikt kan beredskap bli aktuellt.

Vi tror att du har en grundläggande el-utbildning och att du är teknikintresserad. Meriterande är om du har erfarenhet från processindustrin, samt erfarenhet av Siemens S7.

Som person är du positiv, serviceinriktad, ansvarsmedveten och trivs med att arbeta i grupp. För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.

Kärnan i SCAs verksamhet är skogen, 2,6 miljoner hektar i norra Sverige. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. Vi erbjuder papper för förpackningar och tryck, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar.

Antal tjänster

1

Adress

Munksunds Pappersbruk, ., 94187 Piteå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Munksunds Pappersbruk, ., 94187 Piteå
Senaste dag: 2018-10-30
AMS-ID: 22811334

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.