Industrisnickare till Derome Plusshus 6 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Om oss

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se

Om företaget

Derome Plusshus producerar bostadshus i trä med modern och rationell volymbyggnadsteknik. Genom en hög prefabriceringsgrad kan vi erbjuda flexibla och kostnadseffketiva lösningar till proffessionella beställare i Sverige och Norge. Erbjudandet omfattar koncept för småhusbebyggelse som radhus, kedjehus och fristående villor, och även flerfamiljshus och olika förtätningsprojekt.

Dina arbetsuppgifter

Du arbetar i produktionen vilket kan medföra varierande uppgifter beroende på uppdrag. Det är meriterande om du arbetat i produktion tidigare, men inget krav. Uppdragslängd och arbetstider kan variera beroende på uppdrag. Om du visar engagemang och gör ett bra jobb finns goda möjligheter till förlängning.

Din profil

Vi söker dig med materialkännedom inom trä, erfarenhet från byggbranschen och kunskaper i ritningsläsning. Vi tror att du har ett stort intresse i att bygga och producera. Är du inte fullärd men har en vilja och ett driv att utvecklas ännu mer inom området? Tveka inte att söka tjänsten.

Vi ser att du är en god användare av spikpistoler och andra handmaskiner som företaget använder i sin produktion. Du är anpassningsbar, social, driven och engagerad. Det är lika viktigt att du kan arbeta i grupp som ensam. Det är meriterande om du innehar travers-/truckkort men är inget krav.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. En roll som ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärsmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Omfattning: Heltid.
Arbetstider: Dagtid

Vid frågor angående tjänsten, kontakta konsultchef Marie Lundin 073-351 27 30 eller Emma Sjödin 073-351 27 54. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot att höra av dig!
Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se

Antal tjänster

1

Adress

Clockwork Norrbotten AB, Storgatan 45, 94132 Piteå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Clockwork Norrbotten AB, Storgatan 45, 94132 Piteå
Senaste dag: 2018-06-03
AMS-ID: 7715077

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.