Inför sommaren 2019 söker vi sjuksköterskor till Trädgårdens Äldrecentra 42 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

I Utredningsteamet ingår sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter, totalt 12 personer. De arbetar med utredning i ordinärt boende tillsammans med undersköterskorna i Vård och Omsorgsteamet och inne på enheten för korttidsvistelse, Trädgårdens Äldrecentra. Där finns 36 dygnet runt platser för utredning/avlösning/växelvård för kortare vistelse

Arbetsuppgifter

Tillsammans med övriga sjuksköterskor ansvarar du för hälso-och sjukvårdsinsatser i ordinärt boende samt på Trädgårdens äldrecentra där utredningsteamet är inkopplat. Vår målgrupp är i huvudsak äldre över 65 år. Dina arbetsuppgifter är att utreda/bedöma/ utföra insatser, stödja den enskilde till självständighet samt sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Intresse och erfarenhet från arbete med äldre med demenssjukdom eller liknande verksamheter är meriterande. Då arbetet innebär kontakter med äldre, anhöriga och personal förutsätter det att du har ett gott bemötande, är flexibel och har en väl utvecklad planerings- och samarbetsförmåga. Arbetet är självständigt men du ingår i ett team tillsammans med övriga sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. B-körkort

Övrigt

Du arbetar dagtid mån-fre. Helgtjänstgöring förekommer var nionde helg tillsammans med Hemsjukvårdens distriktssköterskor. Du kan arbeta del av eller hela sommaren.

Upplysningar

Annelie Lindström, Enhetschef, 0911-69 78 83

 

Välkommen med din ansökan via www.pitea.se/ledigajobb senast 2019-05-12.

 

Vi avsäger oss vänligen men bestämt marknadsföring och andra kontakter från externa aktörer

i denna rekrytering.

Antal tjänster

3

Adress

Piteå Kommun, Svartuddsvägen 1, 94185 Piteå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 3
Län/Ort:
Adress: Piteå Kommun, Svartuddsvägen 1, 94185 Piteå
Senaste dag: 2019-05-12
AMS-ID: 8140520

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.