Ingenjör 18 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Lockar en roll inom processindustrin? Till Karlsborg bruk i Kalix söker BillerudKorsnäs en ingenjör med uppgift att säkerställa att underhållsarbetet håller världsklass. Med en tydlig underhållsstrategi, där driftsäkerhet och planerat underhåll är en nyckel, har sektionen el/automation framgångsrikt ändrat hur de jobbar med underhåll. Den nya resursstarka organisationen stärks nu med en ingenjör som kommer att ha förvaltningsansvar för sitt ansvarsområde. Du arbetar bra med komplexa frågor, ser sammanhang och har lätt för att prioritera. Placeringsort är Kalix. Värt att notera är att många av de medarbetare som bor i Luleå kommun samåker till jobbet.

Kvalifikationer: Vi söker dig som har en ingenjörsexamen. Erfarenhet av system och IT inom industrin är meriterande. Meriterande är också erfarenhet av projektarbete. Sista ansökningsdag: Onsdag 20 februari 2019. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. För information: I denna rekrytering samarbetar BillerudKorsnäs med Ponto. Vänligen kontakta rekryteringskonsult Ulrika Andersson (ulrika.andersson@ponto.nu, 070-260 91 65) om du har frågor om tjänsten.

Krav

Körkort

* B (Personbil)

Antal tjänster

1

Adress

Ponto AB, Bergviksgatan 11 D, 97331 LULEÅ

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Ponto AB, Bergviksgatan 11 D, 97331 LULEÅ
Senaste dag: 2019-02-20
AMS-ID: 8120141

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.