Ingenjörer och konstruktörer Maskinteknik 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte drygt 23 miljarder kronor 2017 och har cirka 4 100 anställda i 13 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag. Avdelningen Teknik- & Processutveckling har till uppdrag att leda och utveckla teknik- och processutveckling inom LKAB. Utveckling utförs på uppdrag av våra interna beställare och ofta i nära samverkan med externa intressenter.

Om tjänsten

LKAB står nu inför stora utmaningar och behöver utveckla laget inom tekniksprång och innovation för maskinteknisk utveckling och nästa generations tekniska lösningar. Vi söker utvecklingsingenjörer och konstruktörer inom maskinteknisk utveckling till vår verksamhet i Malmfälten (Kiruna och Malmberget). Som utvecklingsingenjör eller konstruktör kommer du att arbeta med att förbättra befintliga anläggningar samt utveckla koncept för framtida anläggningar. Arbetsområdet omfattar taktiskt och strategiskt arbete inom LKAB:s produktionsanläggningar. Utmaningar finns inom framtagande av koncept för nästa generations tekniska lösningar, utveckling av konstruktionsprocessen samt konstruktionstekniska möjligheter och dess verktyg. Som utvecklingsingenjör eller konstruktör har du nära dialog med interna kunder i form av projektavdelning eller produktion. Du ska vara väl förtrogen med att uttrycka dig i skrift och tal samt behärskande nödvändiga hjälpmedel i ditt arbete.

Dina kvalifikationer

Du har en teknisk utbildning från universitet-högskola eller har annan erfarenhet som kan likställas med kraven för tjänsten. Har du kompetens inom maskinteknik, materialteknik, tribologi och konstruktion är det dig vi söker. Du har kompetens och erfarenhet av maskintekniskt utvecklingsarbete och kan verka som en lead engineer inom olika utvecklingsprojekt. Du vill utveckla framtidens och nästa generations tekniska lösningar för prioriterade maskinkomponenter inom LKAB. Du är strukturerad och kreativ, har en förmåga att enkelt uttrycka det abstrakta och besitter en god samarbets- och initiativförmåga. Du vill aktivt delta i arbete inom olika teknikområden tillsammans med projektgrupp eller direkt mot produktionsenheterna. Engagemang, Nytänkande och Ansvar är, oavsett befattning du söker, viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig. Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningen.

Vi erbjuder

Vi erbjuder Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Välkommen in med en ansökan innehållande CV och personligt brev senast 2018-09-02. För mer information om tjänsten kontakta sektionschef Johan Enback, tel: 0980-71265, mail: johan.enback@lkab.com. Fackliga kontakter: Sakari Alanko, Unionen, 0980-725 08, sakari.alanko@lkab.com Peter Johansson, Sveriges Ingenjörer, 0980-622 39, peter.jan.johansson@lkab.com Ingegerd Kyrö, Ledarna, 0980-710 50, ingegerd.kyro@lkab.com Sista ansökningsdag: 2018-06-20

Adress

LKAB, , 98186 KIRUNA

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: LKAB, , 98186 KIRUNA
Senaste dag: 2018-09-02
AMS-ID: 0018-400746

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.