Inköpare sökes till företag i Boden! 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Är du en analytisk, noggrann och kommunikativ person? Vill du arbeta som inköpare för en spännande myndighet? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker för kunds räkning en Inköpare till deras kontor i Boden. Vår kund är en rikstäckande myndighet i Sverige. Som inköpare kommer du att ansvara för ett antal produktkategorier som ingår i ett system som omfattar hela organisationen. Du arbetar enskilt men också i team med dina kollegor bestående av bland annat andra Inköpare och kollegor internt. Tjänsten är på heltid under vardagar och kontorstider. För att vara aktuell för tjänsten ska du vara tillgänglig för jobb från Juli till November. Sen finns det chans till förlängning. Uppdraget innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting och arbetar som konsult hos vår kund på deras kontor i Boden.

I rollen som inköpare ansvarar du för att beställa hem och se över priser och avtal som hör till din produktkategori. Du kommer att ha mycket kontakt med personal inom och utanför organisationen varvid egenskaper som servicekänsla och samarbetsförmåga värdesätts.

Din profil

Vi söker dig som har fullständiga gymnasiebetyg, det är meriterande om du har en akademisk utbildning. Vi ser gärna att du har arbetat med administration eller har koll på inköpsflöden. Det är viktigt att du är en analytisk, noggrann och kommunikativ person. Vidare är du lättlärd och har en god känsla för service. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Låter det här som något för dig? Ansök då idag!
Är du den vi söker ser vi fram emot din ansökan så snart som möjligt, vi arbetar med löpande urval och intervjuer vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag har passerat.

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Antal tjänster

1

Adress

StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå
Senaste dag: 2018-07-31
AMS-ID: 7805540

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.