Inköpare 4 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 50 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Vill du vara med och flytta en stad? Malmfälten är idag en av de mest spännande platserna i Sverige, där samhällen flyttas på grund av gruvbrytningen.  Som projektinköpare på Peab har du en unik chans att delta i stadsomvandlingen.

Om tjänsten

Som projektinköpare arbetar du nära produktionen. Du stöttar platschefer och kalkylingenjörer genom hela anbudsprocessen, från upphandling till färdigställande av projekt. Du kommer bland annat att arbeta med leverantörsbedömningar, förhandlingar, kontrakt  och uppföljningar i enlighet med Peabs inköpsprocess.  Du kommer även att arbeta med leverantörsutveckling och ansvara för att säkerställa inköp till lägsta totalkostnad innefattade kvalitet, service, logistik, leveransprecision och minimerad riskexponering. Det är en komplex och spännande utmaning. 

Tjänsten är placerad i Kiruna eller Gällivare.

Vi erbjuder dig

Peab är ett av de största bygg- och anläggningsföretagen i Sverige. Vi har det stora företagets muskler samtidigt som vi har en god lokal förankring.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete där trivsel, glädje och medarbetare är i fokus.  Utvecklingsmöjligheterna är goda och du har ett starkt stöd av ett inköpsteam och engagerade kalkylingenjörer och platschefer.  

Vem är du?

För att trivas i rollen som projektinköpare är det viktigt att du har ett brinnande engagemang för affärer samt trivs med att skapa och bibehålla god relationer.

Som person är du strukturerad, kommunikativ och självständig. Du tycker om att ta ansvar och kan agera trovärdigt.

Det är meriterande om du har universitets- eller YH-utbildning samt branscherfarenhet.

Du behärskar svenska och engelska i tal och i skrift samt innehar B-körkort.

Ansök

Urval och rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan idag!

 

Vi undanbeder oss kontakt med annonssäljare då vi gjort vårt strategiska val av annonsplats

Antal tjänster

1

Adress

Peab Sverige AB, Margretetorpsvägen 84, 26092 Förslöv

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Peab Sverige AB, Margretetorpsvägen 84, 26092 Förslöv
Senaste dag: 2018-08-31
AMS-ID: 7873890

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.