Inköpscontroller till Ekonomi – och planeringsavdelningen 7 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Ekonomi- och planeringsavdelningen
Referensnummer: 197781

Om arbetsplatsen

Inom regiondirektörens stab finns Ekonomi och planeringsavdelningen som består av tre enheter; analys- och planeringsenheten, uppföljnings- och redovisningsenheten samt enheten för strategiskt inköp. På avdelningen arbetar 19 medarbetare. Avdelningen leds av ekonomi- och planeringsdirektören och respektive enhet leds av en enhetschef.

Enheten för strategiskt inköp har ett övergripande funktionsansvar för inköp. I uppdraget ingår att utveckla, planera, analysera och följa upp inköp. Enheten består av inköpsstrateger och arbetet leds av inköpschefen.

Arbetsuppgifter

Till enheten för strategiskt inköp söker vi en driven och engagerad inköpscontroller som är intresserad av att arbeta med och utveckla regionens inköpsprocess. Dina arbetsuppgifter är främst att göra uppföljningar och analyser inom inköp. I arbetet ingår att utveckla och följa upp olika nyckeltal men även att göra kontroller av avtalade priser samt göra nyttokalkyler/-analyser. Du kommer också att arbeta med utredningsuppdrag samt utvecklings- och förbättringsarbete.

Din bakgrund

Du är van att arbeta självständigt, är strukturerad och noggrann samt har förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv. Du har goda kunskaper i Excel och har förmåga att lätt sätta dig in i olika system för uppföljning och analys. Vi värdesätter att du är flexibel, tar initiativ och ansvar för både din egen och verksamhetens utveckling. Arbetet förutsätter god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Du har ekonomisk utbildning på högskolenivå och erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av inköps- och upphandlingsfrågor.

Anställningsfakta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Din arbetsplats är regionhuset i Luleå och din närmaste chef är inköpschefen. Tillträde enligt överenskommelse.

Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Vill du veta mer?

Kontakta Victoria Arenbro Forsberg, inköpschef, tfn 070-343 42 96

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi undanber oss direkt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Välkommen med din ansökan!

Fackliga företrädare

Maria Sjöberg, SACO och Inga-Lill Josefsson, Vision
Sista ansökningsdag är den: 2019-02-28

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2019-02-28
AMS-ID: 8143335

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.