Instrumenttekniker 8 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

Piteå kommun har under de senaste åren rankats som en av Sveriges främsta skolkommuner. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, grundskola, och gymnasieskola.

Utbildningsförvaltningen

Utbildningsförvaltningen söker nu en instrumenttekniker till Piteå Musik- och Dansskola.

Arbetsuppgifter

Som instrumenttekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att svara för underhåll och reparation av Musik- och Dansskolans blås och stråkinstrument samt pianostämning. Som instrumenttekniker har du ett budgetansvar och du ansvarar för utlåning och inköp av noter och instrument, bokning av transporter samt utrustningen i Musik- och Dansskolans lokaler. I tjänsten ingår också att delta vid möten i arbetslag och skola, delta i utvecklingsprojekt och att bidra med ljus- och ljudteknisk kompetens vid musik- och dansföreställningar.

Kvalifikationer

Instrumentteknikerutbildning eller dokumenterad erfarenhet av instrumentvård och reparationer av framför allt bleck, träblås och stråkinstrument. Uppdraget kräver också kompetens i pianostämning, ljud/ljustekniker samt elbehörighet BBE. Körkort och tillgång till egen bil.

Anställning

100% Semesteranställning. Provanställnin sex månader med möjlighet till anställning tillsvidare. Tillträde 2019-04-01 eller enligt överenskommelse.

Övrigt

Välkommen med din ansökan senast 2019-01-27.

Antal tjänster

1

Adress

Piteå Kommun, Svartuddsvägen 1, 94185 Piteå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Piteå Kommun, Svartuddsvägen 1, 94185 Piteå
Senaste dag: 2019-01-27
AMS-ID: 8101735

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.