Instrumenttekniker 7 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Till vår El- och Automationsavdelningen på SCA Munksund AB söker vi en instrumenttekniker.

Instrumentavdelningen består i dagsläget av 13 personer och ansvarar för processutrustning och även skötsel och underhåll av avancerade processanalysinstrument.

Du kommer att arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll i våra befintliga anläggningar och drifttagning av nya anläggningar. I tjänsten ingår även arbete med vårt styrsystem. Beredskapstjänst ingår.

Vi tror att du har en grundläggande elutbildning och att du är teknikintresserad. Meriterande är om du har automationsutbildning eller erfarenhet från processindustrin. Vi lägger stor vikt i att du som person är positiv och anpassningsbar. Du bör ha lätt att arbeta självständigt men fungerar lika bra i grupp.

Kärnan i SCAs verksamhet är skogen, 2,6 miljoner hektar i norra Sverige. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. Vi erbjuder papper för förpackningar och tryck, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar.

Antal tjänster

1

Adress

Munksunds Pappersbruk, ., 94187 Piteå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Munksunds Pappersbruk, ., 94187 Piteå
Senaste dag: 2018-04-06
AMS-ID: 22204368

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.